Samtykkevilkår


Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev afgiver du dit samtykke til, at ILVA og IDEmøbler (IDdesign koncernen) må sende dig e-mails indeholdende vores mange unikke fordele, kampagner, tilbud, eksklusive rabatkoder, inspiration, konkurrencer, gemte varer i kurven og mere generel markedsføring om ILVA og IDEmøblers mange spændende tiltag inden for boligindretning, møbler og interiør. Samtykket indebærer også, at vi må udsende autogenerede e-mails baseret på interesser og adfærd på vores web sites, for eksempel kategori- og produktinteresser. Udover markedsføring via e-mail, giver du også samtykke til at ILVA og IDEmøbler må markedsføre sig over for dig på de sociale medier, via SMS, på internettet og andre digitale kanaler samt bruge dine data til optimering af websitesenes performance.


ILVA og IDEmøbler må samtidig indsamle og bruge data om dig og dine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, ILVA og IDEmøbler allerede har eller får fra anden side. Det kan fx være cookies fra www.ilva.dk eller www.ide.dk, der bl.a. kan blive brugt til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til dig.

ILVA og IDEmøbler må dele data om dig og dine aktiviteter internt i koncernen. Såfremt du foretager et køb hos ILVA eller IDEmøbler, må virksomhederne desuden dele dine data med koncernens samarbejdspartnere i form af transportører eller reparatører, såfremt det er relevant. Det vil være i de situationer, hvor du hhv. skal have leveret dine varer eller have udbedret en reklamation.

Dine data vil altid blive opbevaret sikkert, og du kan altid kontakte ILVA og IDEmøbler, hvis du har spørgsmål eller ønsker vedr. data om dig og dine aktiviteter.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via e-mail - også over for de samarbejdspartnere, ILVA og IDEmøbler har delt dine data med. Der vil altid være et frameld-link i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må ILVA og IDEmøbler benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig.

Klik her for at få oplysninger om ILVA og IDEmøbler persondatapolitik, og hvis du ønsker information om de data, ILVA og IDEmøbler har om dig, eller hvis du vil have mulighed for at opdatere data.