Hos ILVA elsker vi konkurrencer

Vi elsker forkælelse og overraskelser! Derfor afholder vi løbende konkurrencer med de lækreste præmier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når vi afvikler vores næste konkurrence - du kan godt glæde dig! Se aktuelle konkurrencer herunder.

Vind et valgfrit True spisebord

Værdi op til 7.499 kr.

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om et valgfrit True spisebord til en værdi op til 7.499 kr. Deltag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev senest d. 31. august 2019.

Vinderen trækkes d. 2. september blandt dem, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet mellem d. 1. og 31. august. Er du allerede tilmeldt og gerne vil deltage i konkurrencen, kan du blot tilmelde dig igen herunder.


Konkurrencebetingelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i konkurrencen om et valgfrit True spisebord til en værdi op til 7.499 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmails fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen offentliggøres d. 2. september2019 på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ilvaide.dk.

Læs mere om betingelserne her