VIND 1.000.- TIL ILVA

I ILVA elsker vi forkælelse og overraskelser! Derfor trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere om et gavekort på 1.000.- til ILVA. Vil du have et lod med i puljen, som tilmeld dig vores nyhedsbrev, som er sprængfyldt med eksklusive tilbud, tips og inspiration til din bolig. Månedens heldige vinder bliver kontaktet på mailen.

ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ilva.dk.

Når du deltager i konkurrencer, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmail fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Nyhedsmailen indeholder gode tilbud, konkurrencer og masser af inspiration til din bolig. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen.

ÅRETS JULEKALENDER

PRÆMIER OVER 75.000.-

til juleaften kan du skrabe dagens låge i årets lækreste julekalender. Det eneste man skal gøre er, at skrabe lågen, svare på dagens spørgsmål og tilmelde sig vores nyhedsbrev. De 24 heldige vindere får direkte besked pr. mail d. 29. december.