Hos ILVA elsker vi konkurrencer

Vi elsker forkælelse og overraskelser! Derfor afholder vi løbende konkurrencer med de lækreste præmier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når vi afvikler vores næste konkurrence - du kan godt glæde dig! Se aktuelle konkurrencer herunder.

Skrab og vind!

en valgfri Cleveland-sofa med chaiselong à værdi op til 5.499.-

Nu kan du vinde en skøn, ny sofa! Se om du kan skrabe 3 ens og vær med i lodtrækningen om en valgfri Cleveland-sofa med chaiselong. Hvis du er heldig at skrabe 3 ens, er du med i lodtrækningen om en af ILVAs bestsellere. Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig vores nyhedsbrev, hvor du får masser af inspiration, gode tilbud og meget andet. Vinderen trækkes mandag d. 3. februar blandt dem, som har deltaget i konkurrencen mellem d. 1. og 31. januar 2020.

Skrab 3 ens her


Konkurrencebetingelser

Når du deltager i vores julekalender, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmails fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen offentliggøres d. 3. februar2020 på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs mere om betingelserne her