Hos ILVA elsker vi konkurrencer

Vi elsker forkælelse og overraskelser! Derfor afholder vi løbende konkurrencer med de lækreste præmier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når vi afvikler vores næste konkurrence - du kan godt glæde dig! Se aktuelle konkurrencer herunder.

Spin og vind!

én Langkawi Loungesofa til en værdi à 5.499,-.

Nu har du muligheden for at spinne rigtigt og være med i lodtrækningen om en Langkawi Loungesofa. Hvis du er heldig at spinne rigtigt, er du med i lodtrækningen om en Langkawi Loungesofa til en værdi à 5.499 kr.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du får masser af inspiration, gode tilbud og meget andet. Er du allerede nyhedsbrevsmodtager, så tilmeld dig blot igen for at være med.

Vinderen trækkes fredag d. 1. maj blandt dem, som har deltaget i konkurrencen imellem d. 1. og 30. april 2020.

Spin og vind her


Konkurrencebetingelser

Når du deltager i vores julekalender, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmails fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen offentliggøres d. 1. maj2020 på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs mere om betingelserne her

Sidst sete

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}