Hos ILVA elsker vi konkurrencer

Vi elsker forkælelse og overraskelser! Derfor afholder vi løbende konkurrencer med de lækreste præmier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked når vi afvikler vores næste konkurrence - du kan godt glæde dig!

Årets julekalender

Præmier for over 60.000 kr.

Føler du dig heldig? Så deltag i vores store julekalender og vind præmier hver dag. Julekalenderen indeholder præmier for over 60.000 kr. Så skrab dagens låge og vær med i konkurrencen om dagens præmie.

Deltag her

Konkurrencebetingelser

Svar rigtigt på dagens spørgsmål og vær med i lodtrækningen om dagens præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmails fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vi finder de heldige vindere d. 27. december og offentliggør dem på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ilva.dk.

Læs mere om betingelserne her