Hos ILVA elsker vi konkurrencer

Vi elsker forkælelse og overraskelser! Derfor afholder vi løbende konkurrencer med de lækreste præmier. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når vi afvikler vores næste konkurrence - du kan godt glæde dig! Se aktuelle konkurrencer herunder.

Deltag i ILVAs julekalender og vind fede præmier hver dag!

Samlet præmieværdi for mere end 45.000 kr.

Deltag i ILVAs julekalender! Endelig nærmer julen sig og det fejrer vi med 24 skønne præmier. Deltag i ILVAs julekalender ved at skrabe dagens låge og svar rigtigt på dagens spørgsmål. Så er du med i lodtrækningen om præmier til en samlet værdi for mere end 45.000 kr.

Skrab dagens låge allerede nu. Der trækkes 1 vinder pr. dag. Vinderne trækkes løbende og får direkte besked.

Skrab dagens låge her


Konkurrencebetingelser

Når du deltager i vores julekalender, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmails fra ILVA. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderne offentliggøres løbende i december2019 på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs mere om betingelserne her