Kurv
Kurv

Vind en makeover af din altan til en værdi á op til 30.000.-

Foråret er over os og det betyder, at sommeren nærmer sig med hastige skridt. Derfor varer det ikke længe, før vi kan nyde den danske sommer med udendørs hygge og lune sommeraftener på altanen.

Altanen skal indbyde til hyggelige stunder, og være et sted, man har lyst til at tilbringe tid med sine nærmeste eller sig selv, og en god bog.

Trænger din altan til en opgradering, så den er klar til hyggelige sommerstunder? Så deltag i konkurrencen om en altan-makeover til en værdi á op til 30.000 kr. 

Sådan deltager du: 

Du deltager i konkurrencen ved at poste et billede eller en video af din altan på Instagram i perioden fra mandag d. 7/3 2023 til og med søndag d. 19/3 2023. For at deltage i konkurrencen skal du huske at tagge dit opslag med @ILVAbolig og bruge hashtagget #ILVAmakeover. Jo bedre indtryk, vi kan få at din altan, ud fra dit opslag, des bedre. Ellers bestemmer du helt selv, hvordan dit opslag skal se ud. Det er et krav, at din Instagram-profil er åben, så vi kan se dit opslag samt deltagelse.

Mandag d. 20/3 2023 udvælger ILVA fire semifinalister, som alle har en altan, der kunne trænge til en makeover. Vores fire semifinalister bliver d. 21/3 2023 delt i ILVAs story på Instagram, hvor @ILVAboligs følgere stemmer og udvælger de to finalister. Efterfølgende skal de to finalister dyste i @ILVAboligs story d. 22/3, hvor vores følgere vælger vinderen af konkurrencen. Vinderen er den finalist, der får flest stemmer i vores story. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort i @ILVAboligs story d. 23/3 2023.

 

Makeoveren finder sted torsdag d. 13. april 2023.

*Makeoveren inkluderer ikke nogen form for renovering af terrassen, men består udelukkende af nye møbler og indretning til en værdi af op til 30.000 kr.

Betingelser for deltagelse

Når du deltager i konkurrencen om en makeover af din altan, accepterer du følgende betingelser:

  • Du kan deltage, hvis du har en altan eller anden form for uderum i Danmark.
  • Præmien er møbler og tilbehør fra ILVA til en værdi af op til 30.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Makeoveren af konkurrencevinderens terrasse finder sted torsdag d. 13. april 2023.
  • Konkurrencevinderen skal være behjælpelig med at tage før-billeder, som kan bruges af ILVA, såfremt det ikke er muligt for ILVA, at besøge konkurrencevinderen inden og selv stå for billederne.
  • Møbler på den gamle terrasse skal være fjernet inden torsdag d. 13. april 2023, så ILVA ikke skal flytte gamle møbler m.m.
  • Konkurrencevinderen skal selv afskaffe de møbler, der ikke længere skal anvendes i forbindelse med terrassen.
  • Alle billeder ILVA tager i forbindelse med makeoveren – både før, under og efter – tilhører ILVA og må bruges ubegrænset både på egne medier og hos eksterne samarbejdspartnere.
  • ILVA må gøre brug af det opslag, du har deltaget i konkurrencen med, på ILVA.dk og sociale medier mv.
  • ILVA står alene for planlægning af makeover samt møbel-udvælgelse – dvs. uden direkte involvering fra vinderens side. Der vil dog være dialog med vinderen, for at sikre stil.
  • ILVA gør opmærksom på, at vinderen af konkurrencen selv skal indberette præmien til skat.

Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i @ILVAboligs story og på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vinderen for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Loading...