Kurv
Kurv

Vind en makeover af dit hjemmekontor!

VIND en makeover af dit hjemmekontor! Hjemmekontoret er blevet en fast del af manges arbejdsliv i løbet af det sidste halvandet år. Måske har du indrettet et midlertidigt spot, der efterhånden er blevet permanent. Eller måske trænger dit hjemmekontor bare til en kærlig hånd. Dét vil vi gerne give! Lige nu har du muligheden for at vinde en makeover af dit hjemmekontor à værdi op til 10.000 kr.!

Sådan deltager du: 

Du deltager i konkurrencen ved at poste et billede eller en video af dit hjemmekontor på Instagram i perioden mandag d. 9/8 2021 til og med søndag d. 22/8 2021. For at deltage i konkurrencen skal du huske at tagge dit opslag med @ILVAbolig og bruge hashtagget #ILVAmakeover. Jo bedre indtryk, vi kan få af dit hjemmekontor via postet des bedre. Kun fantasien sætter grænser for udformningen af dit opslag.

Mandag d. 23/8 2021 udvælger ILVA 4 semi-finalister, som alle har et hjemmekontor, vi mener, har potentiale til en makeover. Vores 4 semi-finalister bliver d. 24/8 delt i ILVAs story på Instagram, hvor @ILVAboligs følgere stemmer og finder de 2 finalister. Efterfølgende skal de to finalister dyste i @ILVAboligs story d. 25/8, hvor vores følgere finder vinderen af konkurrencen. Vinderen er den finalist, der får flest stemmer i vores story. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort i @ILVAboligs story d. 26/8 2021.

*Makeoveren inkluderer ikke nogen form for renovering af hjemmekontoret, men består udelukkende af nye møbler og indretning til dit hjemmekontor til en værdi af op til 10.000 kr.

Betingelser for deltagelse

Når du deltager i konkurrencen om en makeover af dit hjemmekontor, accepterer du følgende betingelser:

  • Du kan deltage, hvis du har et hjemmekontor i Danmark.
  • Præmien er møbler og boligtilbehør fra ILVA til en værdi af op til 10.000 kr.
  • Makeoveren af konkurrencevinderens hjemmekontor finder sted torsdag d. 8/9 2021.
  • Det gamle hjemmekontor skal stå til rådighed for ILVA hele dagen d. 8/9 2021, da ILVA skal have mulighed for at tage før-billeder.
  • Konkurrencevinderen skal efterfølgende selv afskaffe de møbler, der ikke længere skal anvendes i forbindelse med hjemmekontoret.
  • Alle billeder ILVA tager i forbindelse med makeoveren – både før, under og efter – tilhører ILVA og må bruges ubegrænset både på egne medier og hos eksterne samarbejdspartnere.
  • ILVA må gøre brug af det opslag, du har deltaget i konkurrencen med, på ILVA.dk og sociale medier mv.
  • ILVA står alene for planlægning af makeover samt møbel-udvælgelse – dvs. uden direkte involvering fra vinderens side.

Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i @ILVAboligs story og på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vinderen for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Loading...