Kurv
Kurv

Vind en makeover af dit sommerhus!

VIND en makeover af dit sommerhus! Har du for nyligt købt sommerhus, arvet eller overtaget et ældre et af slagsen, der kunne trænge til en lille opfriskning? Så har vi konkurrencen for dig – du har nemlig muligheden for at vinde en makeover af dit sommerhus til en værdi af op til 100.000 kr.!

Sådan deltager du: 

Du deltager i konkurrencen ved at poste et billede eller en video af dit sommerhus på Instagram i perioden mandag d. 8/3 2021 til og med torsdag d. 25/3 2021. Husk at tagge dit opslag med @ILVAbolig og bruge hashtagget #ILVAmakeover for at deltage. Jo bedre indtryk, vi kan få af dit sommerhus via postet des bedre. Kun fantasien sætter grænser for udformningen af dit opslag.  

 

Fredag d. 26/3 2021 udvælger vi 4 semi-finalister, som alle har et sommerhus, vi mener, har stort potentiale til en makeover. Vores 4 semi-finalister bliver d. 29/3 delt i ILVAs instagram story, hvor @ILVAboligs følgere stemmer og finder de 2 finalister. Efterfølgende skal de to finalister dyste i @ILVAboligs story d. 30/3, hvor vores følgere finder vinderen af konkurrencen. Vinderen er den finalist, der får flest stemmer i vores story. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort i @ILVAboligs story d. 31/3.

 

*Makeover inkluderer ikke nogen form for renovering af sommerhuset eller dets rum, men består udelukkende af nye møbler og indretning til hele dit sommerhus til en værdi af op til 100.000 kr.

Betingelser for deltagelse

Når du deltager i konkurrencen om en makeover af dit sommerhus, accepterer du følgende betingelser:

 • Du kan deltage, hvis du eller et familiemedlem ejer et sommerhus, kolonihavehus eller en anden type fritidshus i Danmark.
 • Præmien er møbler og boligtilbehør fra ILVA til en værdi af op til 100.000 kr.
 • Makeoveren af konkurrencevinderens sommerhus, kolonihavehus eller fritidshus finder sted i uge 18 (d. 3.-7. maj 2021).
 • ILVA skal have mulighed for at komme og tage før-billeder torsdag d. 29/4 2021 i dagstimerne.
  • Inden mandag d. 3/5 2021 skal du sørge for, at alle møbler, der ikke skal blive i sommerhuset, er fjernet.
  • Mandag d. 3/5 og tirsdag d. 4/5 2021 kommer ILVA og laver makeoveren i sommerhuset, som skal være tilgængeligt for os i den pågældende periode.
  • Onsdag d. 5/5 2021 kommer ILVA og tager billeder af makeoveren.
 • Alle billeder ILVA tager i forbindelse med makeoveren – både før, under og efter – tilhører ILVA og må bruges ubegrænset både på egne medier og hos eksterne samarbejdspartnere (eksempelvis Boligmagasinet).
 • ILVA må gøre brug af det opslag, du har deltaget i konkurrencen med, på ILVA.dk og sociale medier mv.
 • ILVA står alene for planlægning af makeover samt møbel-udvælgelse – dvs. uden direkte involvering fra vinderens side.

 

Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i @ILVAboligs story og på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Loading...