SHOP AMOK - ALT er nedsat* - SPAR 25-50% |*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, FUND og Fast Pris.

Kurv
Kurv

Vind en makeover af din stue til en værdi á op til 50.000.-!

Vintermånederne er over os, og nu hvor julen er overstået, føles især januar og februar lange, mørke og kolde. Derfor skal der skrues ekstra op for hyggen og samværet derhjemme. Og stuen, hvor vi bruger mange timer sammen, bør netop indbyde til hyggeligt samvær på en grå vinterdag.

Så trænger din stue til en opgradering, eller måske bare et nyt look i det nye år, så vær med i konkurrencen om en stue-makeover til en værdi á op til 50.000.

Sådan deltager du: 

Du deltager i konkurrencen ved at poste et billede eller en video af din stue på Instagram i perioden fra mandag d. 3/1 2022 til og med søndag d. 23/1 2022. For at deltage i konkurrencen skal du huske at tagge dit opslag med @ILVAbolig og bruge hashtagget #ILVAmakeover. Jo bedre indtryk, vi kan få at din stue, ud fra dit opslag, des bedre. Ellers bestemmer du helt selv, hvordan dit opslag skal se ud.

Mandag den 24/1 2022 udvælger ILVA fire semifinalister, som alle har en stue, vi mener, kunne trænge til en makeover. Vores fire semifinalister bliver d. 25/1 delt i ILVAs story på Instagram, hvor @ILVAboligs følgere stemmer og udvælger de to finalister. Efterfølgende skal de to finalister dyste i @ILVAboligs story den 26/1, hvor vores følgere vælger vinderen af konkurrencen. Vinderen er den finalist, der får flest stemmer i vores story. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort i @ILVAboligs story d. 27/1 2022.

Makeoveren finder sted tirsdag d. 8. februar 2022.

*Makeoveren inkluderer ikke nogen form for renovering af stuen, men består udelukkende af nye møbler og indretning til en værdi af op til 50.000 kr.

Betingelser for deltagelse

Når du deltager i konkurrencen om en makeover af din stue, accepterer du følgende betingelser:

  • Du kan deltage, hvis du har en stue i Danmark.
  • Præmien er møbler og boligtilbehør fra ILVA til en værdi af op til 50.000 kr.
  • Makeoveren af konkurrencevinderens stue finder sted tirsdag d. 8. februar 2022.
  • Konkurrencevinderen skal være behjælpelig med at tage før-billeder, som kan bruges af ILVA.
  • Møbler i den gamle stue skal være fjernet inden tirsdag d. 8. februar 2022, så ILVA ikke skal flytte gamle møbler m.m.
  • Konkurrencevinderen skal efterfølgende selv afskaffe de møbler, der ikke længere skal anvendes i forbindelse med stuen.
  • Alle billeder ILVA tager i forbindelse med makeoveren – både før, under og efter – tilhører ILVA og må bruges ubegrænset både på egne medier og hos eksterne samarbejdspartnere.
  • ILVA må gøre brug af det opslag, du har deltaget i konkurrencen med, på ILVA.dk og sociale medier mv.
  • ILVA står alene for planlægning af makeover samt møbel-udvælgelse – dvs. uden direkte involvering fra vinderens side.

Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i @ILVAboligs story og på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vinderen for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Loading...