Kurv
Kurv

Vind en makeover af din terrasse til en værdi á op til 40.000.-!

Endelig er det blevet forår, og det betyder, at sommeren nærmer sig med hastige skridt! Det varer ikke længe inden vi kan nyde varme og solrige dage, udendørs hygge og samvær med de nærmeste. Derfor er det helt oplagt at kunne tilbringe sommeren på den hyggeligste terrasse.

Trænger dit uderum til en opgradering, så du er top klar til det skønneste sommerhalvår? Så vær med i konkurrencen om en terrasse-makeover til en værdi á op til 40.000 kr.

Sådan deltager du: 

Du deltager i konkurrencen ved at poste et billede eller en video af din terrasse på Instagram i perioden fra mandag d. 14/3 2022 til og med torsdag d. 31/3 2022. For at deltage i konkurrencen skal du huske at tagge dit opslag med @ILVAbolig og bruge hashtagget #ILVAmakeover. Jo bedre indtryk, vi kan få at din terrasse, ud fra dit opslag, des bedre. Ellers bestemmer du helt selv, hvordan dit opslag skal se ud. Det er et krav, at din Instagram-profil er åben, så vi kan se dit opslag samt deltagelse.

Fredag d. 1/4 2022 udvælger ILVA fire semifinalister, som alle har en terrasse, der kunne trænge til en makeover. Vores fire semifinalister bliver d. 4/4 2022 delt i ILVAs story på Instagram, hvor @ILVAboligs følgere stemmer og udvælger de to finalister. Efterfølgende skal de to finalister dyste i @ILVAboligs story d. 5/4, hvor vores følgere vælger vinderen af konkurrencen. Vinderen er den finalist, der får flest stemmer i vores story. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort i @ILVAboligs story d. 6/4 2022.

 

Makeoveren finder sted torsdag d. 21. april 2022.

*Makeoveren inkluderer ikke nogen form for renovering af terrassen, men består udelukkende af nye møbler og indretning til en værdi af op til 40.000 kr.

Betingelser for deltagelse

Når du deltager i konkurrencen om en makeover af din terrasse, accepterer du følgende betingelser:

  • Du kan deltage, hvis du har en terrasse eller anden form for uderum i Danmark.
  • Præmien er møbler og tilbehør fra ILVA til en værdi af op til 40.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Makeoveren af konkurrencevinderens terrasse finder sted torsdag d. 21. april 2022.
  • Konkurrencevinderen skal være behjælpelig med at tage før-billeder, som kan bruges af ILVA, såfremt det ikke er muligt for ILVA, at besøge konkurrencevinderen inden og selv stå for billederne.
  • Møbler på den gamle terrasse skal være fjernet inden torsdag d. 21. april 2022, så ILVA ikke skal flytte gamle møbler m.m.
  • Konkurrencevinderen skal selv afskaffe de møbler, der ikke længere skal anvendes i forbindelse med terrassen.
  • Alle billeder ILVA tager i forbindelse med makeoveren – både før, under og efter – tilhører ILVA og må bruges ubegrænset både på egne medier og hos eksterne samarbejdspartnere.
  • ILVA må gøre brug af det opslag, du har deltaget i konkurrencen med, på ILVA.dk og sociale medier mv.
  • ILVA står alene for planlægning af makeover samt møbel-udvælgelse – dvs. uden direkte involvering fra vinderens side. Der vil dog være dialog med vinderen, for at sikre stil.
  • ILVA gør opmærksom på, at vinderen af konkurrencen selv skal indberette præmien til skat.

Ansatte og deres familier hos ILVA A/S kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i @ILVAboligs story og på ilva.dk/aktuelt/vindere. ILVA registrerer og opbevarer kun navne på vinderen for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til social@ilva.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Loading...