Magasiner

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå på opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

Autumn/Winter 2020

Overskriften for sæsonen er Natural North. En stil, der fusionerer tradition, funktion og raffinement. Funktion og luksus lever side om side, og klassiske designs får et moderne løft.

Se magasinet her

FUND

Varer i FUND kategorien har vi ofte købt mange af og derved opnået en god pris. Det betyder, at FUND varer altid bliver solgt til en skarp pris og hurtigt kan leveres hjem til dig. Vi har samlet de bedste FUND til dig, der sætter pris på en fornuftig kvalitet til en god pris.

Se magasinet her

Living inside out

Et bredt udvalg af de helt rigtige havemøbler kræver viden og ekspertise. Vi har derfor rejst rundt i Verden for at søge inspiration til dette års store og flotte sortiment af havemøbler. Hos ILVA hjælper vi dig med at ramme lige præcis din stil.

Se magasinet her

Dekorative detaljer

Hvis der er noget, vi er vilde med, så er det hjemlig hygge og alt det, der skaber det hyggelig hjem. Vi ved, at det er de små ting, der gør, at boligen forvandler sig til et hjem. Og det er de små personlige detaljer, der giver hjemmet sin varme.

Se magasinet her

Sofaen i centrum

Sofaen er hjemmets samlingspunkt og dér, hvor vi slapper af efter en lang dag. Men hvilken sofa passer ind i dit hjem? Tag et kig i vores sofamagasin, som vi kalder Sofaen i centrum og lær meget mere om vores store udvalg af sofaer til enhver smag.

Se magasinet her

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Online leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,- Møbler: fra 349,-

 • Gratis levering til bolighus

  Køb dine varer online og få leveret gratis til dit bolighus

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Reklamationsret

  Vi giver dig 30 mdr til at reklamere over en vare

 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed