Magasiner

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du kan gå på opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller noget helt tredje - så kan du finde det lige her.

Fornemmelse for hygge

I de mørke vintermåneder skruer vi ekstra op for hyggen derhjemme. Det gøres blandt andet bedst med den helt rigtige belysning, der giver varme fornemmelser. Se her, hvordan du skaber den ideelle belysning i hjemmet.

Se magasinet her

Sommer i haven

Sommer i Danmark er noget af det skønneste! Vi elsker den danske sommer, og nu er det endelig tid til at tilbringe dage og aftener udenfor med familie og venner. Vi har samlet nogle få ting, der er med til at gøre dine sommerdage endnu længere og skønnere.

Se magasinet her

Living inside out 2021

Vi går mod varmere tider, og derfor er det endelig tid til nye havemøbler og boligtilbehør til resten af terrassen og haven. Med magasinet "Living inside out" kan du se alle nyhederne til haven og blive inspireret til dit uderum.

Se magasinet her

Spring / Summer 2021

Vi byder foråret varmt velkommen sammen med masser af nyheder i sortimentet. Gå på opdagelse blandt nyheder til dit hjem og lad dig inspirere af 50'ernes charmerende look, der trækker en rød tråd gennem hele kollektionen.

Se magasinet her

Sofaen i centrum

Sofaen er hjemmets samlingspunkt og dér, hvor vi slapper af efter en lang dag. Men hvilken sofa passer ind i dit hjem? Tag et kig i vores sofamagasin, som vi kalder Sofaen i centrum og lær meget mere om vores store udvalg af sofaer til enhver smag.

Se magasinet her

Klassisk elegance

Med klassisk elegance får hjemmet og indretningen et smukt og tidløst udtryk, der emmer af god stemning.

Se magasinet her

Stilfulde linjer

Pift dit hjem op og giv din boligindretning ekstra kant ved at tilføje de stilfulde linjer. Din indretning får nemt ekstra opmærksomhed, og dine gæster får en ekstra oplevelse, når de besøger dit hjem. Få din egen personlighed til at træde frem med hjælp fra denne mini-kollektion.

Se magasinet her

Oplys rummet

Brug lyset i hjemmet til at sætte scenen. Med det rette lys kan du ramme en helt særlig stemning meget hurtig.

Se magasinet her

Nordisk enkelhed

Med få enkle elementer er det nemt at tilføje et strejf af nordisk charme i dit hjem. Nordisk enkelhed er en enkel måde at indrette sit hjem på ved at tilføje ekstra detaljer, der passer ind i den nordiske og skandinaviske ånd. Med få farver og flotte designs får hjemmet stil og sjæl.

Se magasinet her

FUND

Varer i FUND kategorien har vi ofte købt mange af og derved opnået en god pris. Det betyder, at FUND varer altid bliver solgt til en skarp pris og hurtigt kan leveres hjem til dig. Vi har samlet de bedste FUND til dig, der sætter pris på en fornuftig kvalitet til en god pris.

Se magasinet her

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Shop online

  og afhent gratis i bolighus

 • Ubegrænset fortrydelsesret

  Returner dit køb når som helst

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus