Tid til fordybelse

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå på opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

Jul 2019

Julen er hjerternes fest, og højtiden har dybe rødder i vores danske kultur. Det er her vores danske juletraditioner med hygge i familiens skød er i højsædet, og derfor står julen manges hjerter nær.

Se magasinet her

Dekorative detaljer

Hvis der er noget, vi er vilde med, så er det hjemlig hygge og alt det, der skaber det hyggelig hjem. Vi ved, at det er de små ting, der gør, at boligen forvandler sig til et hjem. Og det er de små personlige detaljer, der giver hjemmet sin varme.

Se magasinet her

Autumn/Winter 2019

Vi byder velkommen til en sæson, der er fuld af tilbageblik til både 30’erne og 70’erne. En dekadent og farverig sæson præget af blandt andet velour og fløjl står for døren. ILVA er fyldt med spændende nyheder til alle hjørner af boligen.

Se magasinet her

Sofaen i centrum

Sofaen er hjemmets samlingspunkt og dér, hvor vi slapper af efter en lang dag. Men hvilken sofa passer ind i dit hjem? Tag et kig i vores sofamagasin, som vi kalder Sofaen i centrum og lær meget mere om vores store udvalg af sofaer til enhver smag.

Se magasinet her

Forår 2019

Denne sæson betyder også en ny, inspirerende kollektion. ILVAs nye kollektion bærer præg af spændende teksturer, skønne nuancer og et vidunderligt mix af materialer. Med andre ord er ILVAs forårskollektion oplagt at placere i det moderne hjem og perfekt til dig, der gerne vil give dit hjem et udpluk af sæsonens nyeste tendenser.

Se magasinet her

Let light in

Lys hjemmet op med smuk og funktionel belysning. ILVA har et bredt udvalg af lamper i forskellige designs, materialer og stilarter. Om du ønsker et klassisk udtryk eller følger de nyeste tendenser, er der noget til hver smag og behov. ILVAs udvalg byder på lamper fra gulv til loft til alle hjemmets rum.

Se magasinet her

Let summer in

Et bredt udvalg af de helt rigtige havemøbler kræver viden og ekspertise. Vi har derfor rejst rundt i Verden for at søge inspiration til dette års store og flotte sortiment af havemøbler. Hos ILVA hjælper vi dig med at ramme lige præcis din stil. Uanset om du er til havemøbler i plast, beton eller forskellige træsorter, finder du det i vores brede sortiment.

Se magasinet her