Magasiner

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå på opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

Kollektion: Klassisk elegance

Med klassisk elegance får hjemmet og indretningen et smukt og tidløst udtryk, der emmer af god stemning.

Se magasinet her

Kollektion: Stilfulde linjer

Pift dit hjem op og giv din boligindretning ekstra kant ved at tilføje de stilfulde linjer. Din indretning får nemt ekstra opmærksomhed, og dine gæster får en ekstra oplevelse, når de besøger dit hjem. Få din egen personlighed til at træde frem med hjælp fra denne mini-kollektion.

Se magasinet her

Oplys rummet

Brug lyset i hjemmet til at sætte scenen. Med det rette lys kan du ramme en helt særlig stemning meget hurtig.

Se magasinet her

Jul 2020

Julen er hjerternes fest, og det er nu, de skønne juletraditioner skal udfolde sig. Læs med her og lad dig inspirere af julen 2020 i ILVA.

Se magasinet her

Kollektion: Nordisk enkelhed

Med få enkle elementer er det nemt at tilføje et strejf af nordisk charme i dit hjem. Nordisk enkelhed er en enkel måde at indrette sit hjem på ved at tilføje ekstra detaljer, der passer ind i den nordiske og skandinaviske ånd. Med få farver og flotte designs får hjemmet stil og sjæl.

Se magasinet her

Autumn/Winter 2020

Overskriften for sæsonen er Natural North. En stil, der fusionerer tradition, funktion og raffinement. Funktion og luksus lever side om side, og klassiske designs får et moderne løft.

Se magasinet her

FUND

Varer i FUND kategorien har vi ofte købt mange af og derved opnået en god pris. Det betyder, at FUND varer altid bliver solgt til en skarp pris og hurtigt kan leveres hjem til dig. Vi har samlet de bedste FUND til dig, der sætter pris på en fornuftig kvalitet til en god pris.

Se magasinet her

Living inside out

Et bredt udvalg af de helt rigtige havemøbler kræver viden og ekspertise. Vi har derfor rejst rundt i Verden for at søge inspiration til dette års store og flotte sortiment af havemøbler. Hos ILVA hjælper vi dig med at ramme lige præcis din stil.

Se magasinet her

Dekorative detaljer

Hvis der er noget, vi er vilde med, så er det hjemlig hygge og alt det, der skaber det hyggelig hjem. Vi ved, at det er de små ting, der gør, at boligen forvandler sig til et hjem. Og det er de små personlige detaljer, der giver hjemmet sin varme.

Se magasinet her

Sofaen i centrum

Sofaen er hjemmets samlingspunkt og dér, hvor vi slapper af efter en lang dag. Men hvilken sofa passer ind i dit hjem? Tag et kig i vores sofamagasin, som vi kalder Sofaen i centrum og lær meget mere om vores store udvalg af sofaer til enhver smag.

Se magasinet her

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,-

  Møbler: fra 349,-*

  *Gratis ved køb over 3.000,-

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Attraktiv finansiering

  Betal over 10, 20 eller 50 mdr.

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse