Tid til fordybelse

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

Let news in

En ny sæson betyder også en ny, inspirerende kollektion. ILVAs nye kollektion bærer præg af spændende teksturer, skønne nuancer og et vidunderligt mix af materialer. Med andre ord er ILVAs AW18-kollektion oplagt at placere i det moderne hjem og perfekt til dig, der gerne vil give dit hjem et udpluk af sæsonens nyeste tendenser.

Se kataloget her

Let summer in

Et bredt udvalg af de helt rigtige havemøbler kræver viden og ekspertise. Vi har derfor rejst rundt i Verden for at søge inspiration til dette års store og flotte sortiment af havemøbler. Hos ILVA hjælper vi dig med at ramme lige præcis din stil. Uanset om du er til havemøbler i plast, beton eller forskellige træsorter, finder du det i vores brede sortiment.

Se kataloget her

INSPIRE online magasin

Hvilken farve hitter denne sæson og hvad med velour – er det stadig in? Mangler du inspiration til din bolig, så tag et kig i vores INSPIRE magasin.

INSPIRE er et inspirerende boligunivers, skabt til dig der gerne vil opdateres om tidens hotteste trends, farver og musthaves. Det er spækket med lækre billeder, samt tips og ideer til, hvordan du indretter et topmoderne hjem. Vi har her samlet alle udgaver af magasinet, så der er rig mulighed for at blive inspireret. Vil du se det nyeste INSPIRE skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Rigtig god læselyst!