Tid til fordybelse

Sæt dig godt til rette, smid benene op og lad roen falde over dig. Vi har samlet alle vores magasiner, så du lystigt kan gå på opdagelse og blive inspireret. Uanset om du er på udkig efter inspiration til haven, stuen eller et tredje rum - kan du finde det her.

FUND

Varer i FUND kategorien har vi ofte købt mange af og derved opnået en god pris. Det betyder, at FUND varer altid bliver solgt til en skarp pris og hurtigt kan leveres hjem til dig. Vi har samlet de bedste FUND til dig, der sætter pris på en fornuftig kvalitet til en god pris.

Se magasinet her

Spring/Summer 2020

Vi vinker farvel til vinteren og byder et glædeligt velkommen til en ny sæson, der ikke blot byder på højere temperaturer, men heldigvis også masser af fornyelse til boligen. I sæsonen spring/summer 2020 bliver der i den grad sat fokus på yndige stilleben og herlige pynte-opstillinger.

Se magasinet her

Living inside out

Et bredt udvalg af de helt rigtige havemøbler kræver viden og ekspertise. Vi har derfor rejst rundt i Verden for at søge inspiration til dette års store og flotte sortiment af havemøbler. Hos ILVA hjælper vi dig med at ramme lige præcis din stil. Uanset om du er til havemøbler i plast, beton eller forskellige træsorter, finder du det i vores brede sortiment.

Se magasinet her

Dekorative detaljer

Hvis der er noget, vi er vilde med, så er det hjemlig hygge og alt det, der skaber det hyggelig hjem. Vi ved, at det er de små ting, der gør, at boligen forvandler sig til et hjem. Og det er de små personlige detaljer, der giver hjemmet sin varme.

Se magasinet her

Sofaen i centrum

Sofaen er hjemmets samlingspunkt og dér, hvor vi slapper af efter en lang dag. Men hvilken sofa passer ind i dit hjem? Tag et kig i vores sofamagasin, som vi kalder Sofaen i centrum og lær meget mere om vores store udvalg af sofaer til enhver smag.

Se magasinet her

Sidst sete

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier