SHOP AMOK - ALT er nedsat* - SPAR 25-50% |*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, FUND og Fast Pris.

Kurv
Kurv

VI FLYTTER SAMMEN!

Måske har du allerede hørt det? IDEmøbler flytter sammen med ILVA. Vi har givet vores bolighuse en make-over og er nu klar til at byde velkommen i vores nye ILVA bolighuse rundt i hele landet.

”Vi har samlet alt det bedste fra IDEmøbler og alt det bedste fra ILVA, og det har vi nu forenet i et indbydende bolighus, hvor vi kan tilbyde vores kunder et imponerende udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet,”

siger CEO, Rami Jensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 hyppigt stillede spørgsmål

Q:Jeg har et gavekort til IDEmøbler – kan jeg bruge det i ILVA?

A: Ja, du kan sagtens bruge dit gavekort til IDEmøbler i ILVA. ILVA og IDEmøbler har i en længere periode haft samme sortiment, så vi håber, du finder noget lækkert til dit hjem i ét af vores mange bolighuse.

-

Q: Hvordan er jeg stillet i forhold til reklamationsretten, på varer jeg har købt hos IDEmøbler?

A: Dine varer vil naturligvis stadig være omfattet af vores reklamationsret - nu bare hos ILVA. Det kræver kun, at du stadig har din kvittering.

-

Q: Jeg har købt en vare i et IDEmøbler bolighus, men jeg ønsker at returnere den. Hvad gør jeg?

A: Vi giver 30 dages landsdækkende fortrydelses- og bytteret på alle varer købt i ILVA & IDEmøblers bolighuse. De 30 dage gælder fra den dato, hvor du har modtaget din vare. Følgende betingelser skal være opfyldt for at opretholde din fortrydelses- og bytteret: 

Varen skal hurtigst muligt returneres på en af ILVAs adresser – eller den kan afhentes på en adresse mod betaling. Varen skal være ubrugt og i original, uåbnet emballage. Kvittering, ordrebekræftelse eller byttebon skal kunne fremvises.

Se flere spørgsmål & svar her