30varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 30

Børnesengen er barnets bedste ven

Når hverdagen byder på skole, lektier og leg, skal batterierne lades op. Efter sådan en lang dag vil dit barn gerne se lidt tv, spise aftensmad og få lov til at sove i en god seng. En god nattesøvn er ikke forbeholdt alder. Alle aldre skal kunne sove trygt og godt i en seng, der passer perfekt til kroppen. Hvis der er en aldersgruppe, hvor god søvn er vigtig, så er det i de tidlige stadier i livet. Det er her, hvor kroppen udvikler sig og personligheden dannes. Af den grund tilbringer børn store dele af døgnet i deres børneseng. Madrassen er derfor hovedpersonen i hele den her historie. ILVA har madrasser i forskellige typer og størrelser. Du er derfor garanteret at finde den perfekte madras til dit barn, når du handler i ILVA. Vi har mange gode råd, som vi rigtigt gerne vil dele. Tøv ikke med at komme ned og besøg os. Tag dit barn i hånden og så skal vi sammen finde ud af, hvilken en madras og børneseng, der er vinderen over dem alle.

Sving tryllestaven og forvandl børnesenge om til prinsesseslotte

En barneseng er et vigtigt køb. Hvis du vil undgå trætte børn, så skal der lægges nogle kræfter i at finde den rigtige seng. Men det er ikke kun madrassen, der er vigtig. Nok er det den, der søger for, at dit barn ligger godt og behageligt, men selve sengerammen er også mindst lige så vigtig. Det er den, som du ser i rummet. FLEXA, FELIX eller TIMO? ILVA har et bredt og solidt udvalg af børnesenge. Fælles for dem alle er, at de er lavet af robuste materialer, men har en neutral farve. Netop på grund af dette, kan sengen gå videre til det næste barn i rækken. Du behøver derfor ikke købe nye senge, når hele børneflokken er vokset ud af deres seng. I stedet for en farverig seng, kan du pifte rummet op med alverdens pynt og tilbehør. Køjesengen kan hurtigt laves om til et prinsesseslot med et vaskbart legeforhæng. Som du kan læse, er indretningen af børneværelset alt andet end kedelig.

Kombiner børneseng med opbevaring

Det er ikke alle, der er så heldige at have et stort børneværelse. Uanset hvor stort rummet er, kan man dog aldrig få for meget opbevaringsplads. Vores børnesenge har alle en opbevaringsfunktion. I stedet for at gemme monstre under barnets børneseng, kan du benytte pladsen til opbevaring. Kurve og skuffer er begge gode til at opbevare og organisere alverdens legetøj. En børneseng skal du have uanset hvad, så hvorfor ikke udnytte pladsen under sengen. Med det tilbehør, som ILVA tilbyder, kan børneværelset nemt gøres personligt, hyggeligt og se indbydende ud. En børneseng er ikke længere bare en børneseng. Det er det mest centrale og vigtigste møbel i rummet.