Produkter:
138
Produkter:
138
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 22 af 138

Populære produkter til børneværelset

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Funktionelle og stilfulde møbler til børn og unge

Børn slider på møbler og børn vokser. Det er to problemstillinger, som alle forældre kan nikke genkendende til. Hvad enten, du indretter den lille nys første værelse, eller du ommøblerer, fordi dit barn er vokset fra sine møbler, er det altid en udfordring at finde børnemøbler, der kan følge med dit barns udvikling. Samtidig er det vigtigt, at dit barn er omgivet af møbler, farver og genstande, der stimulerer til leg og læring modsvarende dit barns interesser. Hos ILVA finder du både stilrene designermøbler til den trendbevidste dreng eller pige, der selv har en klar holdning til, hvad der er hot, og hvad der er not, samt funktionelle og slidstærke møbler til tumlingen eller vildbassen, der har hele værelset som sin legeplads. Samtidig finder du børnemøbler, opbevaringsløsninger og tekstiler i flere forskellige farver og materialer, så du kan skabe et unikt værelse, der passer til lige netop dit barn. Kig blandt andet forbi vores børnesenge, eller se vores populære serier FLEXA og MY SPACE

Fantasier får frit løb, fortællinger får sin begyndelse og kreativitet udfoldes. Børneværelset skal være en fest at indrette. Det er her, at identitet skabes og timer bruges på barnlig leg eller ungdommelige tanker. Hos ILVA har vi et stort udvalg af møbler til både børn og unge. Uanset om det er leg og farver til barnet eller en cool stil til teenageren. Vi har det hele og dit barn fortjener kun det bedste!

Lyserøde eller lyseblå børnemøbler?

For mange kommende eller nybagte forældre er indretningen af børneværelset med børnemøbler i glade farver én af de største glæder. Når barnet bliver større, kan de lyserøde eller lyseblå farvetemaer imidlertid godt komme til at virke utidssvarende. Hvis du ikke har behov for at udskifte børnemøblerne endnu, er et godt og billigt tip at pifte værelset op med friske puder eller tæpper. Bliv inspireret af vores store afdeling med tekstiler. ILVAs tekstiler fremstilles af slidstærke materialer, der altid er udvalgt ud fra de sidste nye modetendenser indenfor børnemøbler. I takt med, at barnet bliver ældre, bliver der også flere og større genstande, der skal have plads på værelset. Her kan det være en god idé at se på vores enorme udvalg af møbler til opbevaring der både tager sig godt ud på værelset og hjælper dig med at holde orden i legesagerne. Husk, at du med ILVA's prisgaranti altid er sikker på at få unikke møbler i høj kvalitet til markedets bedste pris.