Be daring

Be different

Be impractical

Be anything you care about

Let change in           

  

   

accesories

 

Et hjem uden boligtilbehør er som et hjem uden sjæl. For det er i detaljen, at man skal se helheden. De små genstande skaber liv og hygge, og det er med dem, at du med lethed kan følge årstider og moderne tendenser.

Vi har et af Danmarks største udvalg af boligtilbehør. Det er her, du finder puder og plaider til sofaen, lamper til den rette belysning eller brugskunst til lige præcis din stil.  Vi står klar med gode råd og forslag til din indretning.

Soveværelset. Rummet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs. Det første, du ser, når du åbner dine øjne. Det sidste, du ser, når du lægger dig til at sove.

Køb af en seng er en stor investering – både økonomisk og for din søvn og din hverdag. En god nats søvn giver dig nemlig en bedre dag.

Hos ILVA har vi samlet de stærkeste sengebrands ét sted. Vi giver os tid til at hjælpe dig, så vi sammen sørger for, at du får den bedste søvn.

Soveværelset. Rummet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs. Det første, du ser, når du åbner dine øjne. Det sidste, du ser, når du lægger dig til at sove.

Køb af en seng er en stor investering – både økonomisk og for din søvn og din hverdag. En god nats søvn giver dig nemlig en bedre dag.

Hos ILVA har vi samlet de stærkeste sengebrands ét sted. Vi giver os tid til at hjælpe dig, så vi sammen sørger for, at du får den bedste søvn.      

  

Skab stemning

  

Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Det, der gør vores hjem til mere end det, er de små detaljer. De små genstande, der måske ingen praktisk betydning har, men som har en større personlig betydning. 

Det er i detaljen, helheden opstår. Din personlige indretningsstil og den stemning du trives bedst i. Det er det, der gør netop dit hjem helt specielt. Nogle indretter sig med dyr kunst og antikviteter, andre med hjemmelavede pyntegenstande, malerier og så videre. 

Er du hverken til det ene eller det andet, kan du hos ILVA finde en sand skattekiste fuld af brugskunst, der kan give dit hjem det twist, der gør det unikt.
Gør som mere end 240.000 andre og modtag vores nyhedsbrev med de bedste tilbud og masser af inspiration


Boligtilbehør

Brugskunst er det, der gør vores hjem personligt
Et hjem er ikke kun en praktisk foranstaltning og en samling møbler. Det, der gør vores hjem til mere end det, er de små detaljer. De små genstande, der måske ingen praktisk betydning har, men som har en større personlig betydning. Det er i detaljen, helheden opstår. Din personlige indretningsstil og den stemning du trives bedst i. Det er det, der gør netop dit hjem helt specielt. Nogle indretter sig med dyr kunst og antikviteter, andre med hjemmelavede pyntegenstande, malerier og så videre. Er du hverken til det ene eller det andet, kan du hos ILVA finde en sand skattekiste fuld af brugskunst, der kan give dit hjem det twist, der gør det unikt. Brugskunst hygger og giver liv og stil til dit hjem. Smid for eksempel et par pyntepuder i din sofa og din lænestol, og hele din stue ændrer karakter. Og skulle du efter noget tid få lyst til at ændre din stue, så er det supernemt og ret billigt at gøre det ved blot at udskifte dine sofapuder og eventuelt gardinerne. Mindre ting kan i nogle tilfælde også gøre det. Giv stuen eller spisestuen lidt nyt liv med nogle flotte lysestager, eller en ny krukke. I vores store udvalg af boligtilbehør finder du et væld af dejlige varer, der kan være med til at gøre dit hjem hyggeligt på den personlige måde. Vi har et kæmpe stort udvalg af vaser, tæpper og plaider; alt sammen noget der er med til at gøre hjemmet mere personligt. 

Skab god stemning og god stil med brugskunst fra ILVA

Vi tilbyder brugskunst af stor variation. Nogle er ganske praktiske, såsom håndklæder og bademåtter til badeværelset og bestik til køkkenet og spisestuen. Andre har kun som funktion at pynte og skabe hyggelig eller stilfuld stemning. Kigger du for eksempel under diverse, finder du et væld af brugskunst i form af pyntegenstande, der lige kan sætte prikken over i’et i din indretning eller give din stil et lille twist. Som du ser, er vores prisniveau særdeles fornuftigt. Vi garanterer ovenikøbet, at vores priser er konkurrencedygtige. Det betyder, at alle har råd til at dekorere og højne den æstetiske standard i hjemmet. Det koster ikke alverden at tilføje din stue, soveværelset, kontoret eller dit badeværelse en markant farveklat eller at give din seng et par stilfulde, cremefarvede pyntepuder. I dit køkken har du brug for en større mængde af udstyr. Dels har du brug for nogle funktionelle køkkenredskaber, og dels har du også brug for noget praktisk brugskunst i form af bestik, stel og glas. Alt dette og mere til finder du under boligtilbehør til køkkenet. Her er meget at vælge imellem, så giv dig god tid. Til stuen eller entréen har du måske brug for noget billedkunst til de bare vægge? Vi tilbyder både indrammede billeder og rammer. Du finder også de fedeste spejle, der jo kan løfte et hvilket som helst rum i boligen. Spejle pynter, og de giver lys og visuel spænding – og så er de jo også er ganske praktiske. Tag på en virtuel shoppingtur gennem vores store varehus, og find alle de mange, smukke, sjove og praktiske varer i kategorien brugskunst. Her vil være lige den eller de genstande, der vil hæve din bolig op over mainstream.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer