Kurv
Kurv

Edly Bademåtte 50 x 80 cm

Vendbar bademåtte i mørkegrå bomuld.
99,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering

Edly

Edly

Venbar bademåtte.

Enkel og vendbar bademåtte af bomuld, som både er blød at træde ud på efter dit bad, men som også giver varme og en hyggelig stemning til dit badeværelse. Fås i to grå nuancer.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Bademåtter
 • Længde
  80 cm
 • Vægt
  0,7 kg
 • Bredde/Dybde
  50 cm
 • Mønster
  Vendbart
 • Varenummer
  1056966

Mærkninger & Certificeringer

Care & Fair

Care & Fair

Care & Fairs produkter er fremstillet af naturmaterialer, og der er ikke anvendt børnearbejdskraft i produktionen. Care & Fair har fokus på at forbedre levevilkårene for vævefamilier i Nepal, Pakistan og Indien. De arbejder på at med tiden af få afskaffes børnearbejde, og at øge en socialt acceptabel produktion. De arbejder blandt andet på at forbedre forholdene for familier ved at opføre og vedligeholde skoler, børnehaver og hospitaler i Indien. Care & Fair giver penge til familierne i tæppevæverområderne for at sikre, at børnene får en regelmæssig skolegang og sundhedspleje.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Loading...