Kurv
Kurv

Ure


Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønne ure og vægure til hjemmet

Dyk ned i vores andre kategorier

Loading...
Loading...

Køb et lækkert vægur i flot design

Det er altid rart at kunne fortælle, hvad klokken er. Det giver os en form for kontrol over det, vi bruger tiden på – også selvom vi er hjemme, er det godt at kunne vide, hvad klokken slår. Synes du, det er skønt at kunne se på et ur, når du laver mad? Eller at kigge på dit vægur så du kan holde øje med, hvornår dit yndlingsprogram kommer i TV? Så har vi her hos ILVA en masse forskellige slags vægure, som kan hænge i dit køkken eller over TV’et i stuen. Eller du kan have dit ur i soveværelset, så du ved, hvad klokken er, når du vågner en lørdag morgen.

Hos ILVA rammer vi desuden bredt, hvad angår stil og design af ure. Vi har eksempelvis et Franklin vægur og et John Walker vægur, som begge har romertal rundt langs siderne i skiven, og som begge har et klassisk, stilfuldt design. Derudover har vi naturligvis det smarte Pause vægur, som minder om pauseskærmen, vi altid så i TV før i tiden. Det er ren nostalgi at betragte dette ur. Skal det være rigtig smart, har vi også et Tablet vægur, som har forskellige ikoner kendt fra Appels iPhone i stedet for tal – en meget moderne og humoristisk måde at kunne se hvad klokken er. Vil du derimod hellere have ur og kunst adskilt, kan du kigge på vores galleri for inspiration til vægmalerier. Ønsker du et simpelt ur, kan vi anbefale et Variera vægur med løse tal, der blandt andet fås i farverne sort og kobber. Lige noget til den minimalistiske indretningsstil!

Skønne muligheder til hjemmets ro

I hverdagene har vi en tendens til at stresse rundt for at nå de mange gøremål, som ugen bringer med sig. Vi kigger på telefonen, mens vi spilder kaffe udover os selv. Ind imellem er det godt at stoppe op - og måske trække stikket lidt ud. Men ikke alle kan lide at være afskåret fra tid og rum, så selv med et stort vægur i hjemmet er der altid mulighed for at skabe den hjemlige ro, som du har brug for som person. Når telefonen ikke larmer, er det godt at kunne se på et vægur og vurdere, hvor længe lørdagskyllingen skal have i ovnen. Eller du kan sidde i sengen søndag morgen med en avis, lidt morgenmad og en kop te – og engang i mellem kigge op på dit ur og konstatere, at det er godt at slappe af derhjemme. Ønsker du at skabe de rigtige rammer for denne afslappende følelse i soveværelset, sælger vi også de skønneste dyner og puder.

Hos ILVA garanterer vi, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Så om du har brug for et minimalistisk inspireret vægur, eller et fyldt med farver, er vi overbeviste om, at du vil blive glad for dit køb. Så forkæl dig selv med et skønt vægur fra ILVA i dag - her mødes det praktiske og skønne med din hjemlige ro!