Kurv
Kurv

Badeanstalten

Skab en rolig stemning væk fra hverdagen med tillidsfulde produkter fra Badeanstalten, som har skønne dufte af æstetiske olier og fugtgivende ingredienser, du kan påføre din hud med god samvittighed overfor dig selv og miljøet. Badeanstalten står for godt håndværk med tanke på traditioner, naturlige råvarer og velvære.

Produkter: 0
Produkter:0
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Ingen produkter matcher dine søgekriterier
Loading...
Loading...

Smuk og naturlig velvære

Badeanstalten har en stolt historie, der begyndte med udvikling af opskrifter på håndsæber i et lille køkken med en passion for produkter, man kan stole på. Opskrifterne blev forfinet til sæberne havde den helt rigtige følelse og den helt rigtige duft. Sæberne indeholder forsæbede olier, der renser huden uden sulfater og uden at udtørre. Siden har Badeanstalten udviklet opskrifter på flydende sæber, olier, scrubs og cremer.

Produkterne fra Badeanstalten er gode gaveidéer til andre eller dig selv, da alle kan have brug for velvære og en pause fra dagligdagen. Den mørke emballage og produkternes flotte klare farver vil pynte på ethvert badeværelse og skabe en duft af wellness.