Kurv
Kurv

SKOVBY

Skovby er danskproducerede møbler af velvalgte naturmaterialer. Med deres gode håndværk, kombinerer Skovby gennemført design og praktisk funktionalitet i spisestuemøbler, der passer ind i ethvert hjem. 

Produkter: 49
Produkter:49
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 49

Skovby - dansk design siden 1933

Skovby Møbelfabrik blev grundlagt helt tilbage i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Grundtanken bag Skovbys designs er at skabe spisestue- og opbevaringsmøbler med flere funktioner, der holder til hverdagens brug og slitage. Alle Skovbys møbler er produceret i Danmark og fremstillet af nøje udvalgte materialer. Netop derfor er Skovby kendetegnet ved en unik kombination af design og funktionalitet. Hvert enkelt møbel er skabt med faglighed i højsædet og et skarpt øje for design Skovby er præget af smukt design, hvor innovative løsninger og en moderne tankegang er i fokus – hver gang. Hvert møbel har et innovativt udtryk samt sammensætning, og netop dét er kernen i Skovbys møbler.

 

Et bredt udvalg af møbler til spisestuen

Hos ILVA forhandler vi alle produkter fra Skovby. Dog er det ikke alle produkter, der er udstillet i ILVAs bolighuse eller du kan finde online, men du kan se alle Skovby-produkter i Skovbys produktkatalog. Hvis du falder for et produkt, du ikke kan leve uden, men som ikke er udstillet i dit lokale bolighus eller på ILVA.dk, kan vi altid bestille det hjem til dig. Du skal blot kontakte dit nærmeste ILVA bolighus.