Dunlopillo

Dunlopillo har et bredt udvalg af kvalitetssenge. Sengene fra Dunlopillo er designet, så den kan ånde og luftes igennem. Dunlopillo laver nemlig deres madrasser af naturlatex, som er selvventilerende og sikrer, at luften kan cirkulere igennem madrassen, så den holder sig velluftet og frisk. Du får samtidig en allergivenlig seng med fleksibilitet.

Produkter:
71
Produkter:
71
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 21 af 71

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Hvorfor vælge en seng fra Dunlopillo?

Tryghed

Med en seng fra Dunlopillo får du altid 15 års garanti på madrassen. En Dunlopillo-seng holder formen og sikrer et højt komfortniveau i hele sengens levetid.

Komfortzoner

Dunlopillos 7 komfortzoner sikrer en differentieret fasthed, der giver hele kroppen støtte og aflastning. Komfortzonerne sørger derudover for, at det er madrassen, der former sig efter kroppen – og ikke kroppen, der former sig efter madrassen.

Naturmaterialer

Når du vælger en seng fra Dunlopillo, får du en seng, der er produceret med de bedste materialer, som naturen selv producerer. Du får altså en seng, der er produceret med respekt for miljøet.

Åndbar

Latex sikrer en åndbar seng og øger luftgennemstrømningen i madrassen og leder fugt væk fra kroppen. Godt nok er latex er dyrere materiale at bruge, men på grund af kvaliteten bliver det brugt i alle Dunlopillos senge.

Allergivenlighed

Et rent miljø er et godt sovemiljø. Alle madrasser fra Dunlopillo er skabt ud fra naturlige materialer – og derfor er de helt igennem allergivenlige. Er du allergiker eller astmatiker, er en seng fra Dunlopillo dermed et godt valg.

  • 15 års garanti

  • Komfortzoner

  • Naturligt materiale

  • Åndbar

  • Allergivenlig

Dunlopillo – et univers fyldt med komfort og kvalitet

Her hos ILVA er det vigtigt, at vores kærlighed til møbler og indretning skinner igennem i vores sortiment – og vi stræber efter at være det mest inspirerende bolighus i Danmark. Med en mission om at skabe hyggelige, personlige og ikke mindst komfortable løsninger, passer Dunlopillo perfekt ind i vores sortiment. Er du på udkig efter en kvalitetsseng, er du derfor kommet til det helt rette sted. At købe en ny seng er for de fleste en større beslutningsproces, da adskillige faktorer spiller ind, når du skal udvælge den helt rigtige seng til lige præcis dine behov. Det ved vi godt hos ILVA, hvorfor vi også tilbyder senge fra Dunlopillo, som er en af Nordens førende sengeproducenter med et bredt udvalg af kvalitetssenge. Dunlopillo har kæmpet sig til hvor de er i dag, ved at bringe passion og ihærdighed til bordet. På denne måde har de etableret sig som et anerkendt brand hos både forbrugerne og i branchens øjne. Ved at fremstille nogle af de bedste sengekoncepter på markedet har Dunlopillo bevist, at de passer perfekt ind blandt vores store sortiment hos ILVA. VI har nemlig det til fælles, at vi har øje for at tilbyde flot design i en kvalitet, der er højere end prisen på produktet.

Et produkt til enhver smag

Hos ILVA er service og faglig ekspertise ekstremt vigtigt. Vi forsøger altid at inspirere og hjælpe med at skabe personlige hjem, men vi har alle forskellige præferencer og måder hvorpå vi opfatter komfort. For Dunlopillo går design, komfort og kvalitet hånd i hånd, og Dunlopillo formår på mirakuløs vis at producere kollektioner, som føles som skræddersyet til lige præcis dine behov. Det gør de ved hjælp af funktionen i deres senge, som gør, at din seng tilpasser sig din kropsform og modstand. På den måde vurderer den automatisk, om du har brug for støtte eller fasthed. Overvejer du en seng fra Dunlopillo, så bevæger du dig allerede imod bedre søvn og et mere veludhvilet jeg.

Fordele ved at vælge Dunlopillo

Vælger du en madras fra Dunlopillo, så får du en seng der er designet, så den kan ånde og luftes igennem. Dunlopillo laver nemlig deres madrasser af naturlatex, som er selvventilerende og sikrer, at luften kan cirkulere igennem madrassen, så den holder sig velluftet og frisk. På denne måde får du en seng der praktisk talt holder sig selv ved lige hele året rundt, hvilket er godt for både din hud, søvn og sundhed. Du får samtidig en allergivenlig seng med fleksibilitet, som er lavet af den bedste kvalitet fra naturens helt egen skattekiste. Dunlopillo har flere certificeringer som beviser, at de er en ansvarlig virksomhed som står for kvalitet og omtanke, og at du altid kan sove trygt og roligt i en af deres senge. Du kan derfor roligt tage et kig på udvalget af Dunlopillo senge her på siden.

Dunlopillo hovedpuder til den kvalitetsbevidste

Drømmer du om at vågne frisk og veludhvilet uden ømhed i nakke og skuldre? Så er det vigtigt at vælge en hovedpude i høj kvalitet og med den rette form og facon. Dunlopillo har specialiseret sig i hovedpuder som yder den bedste støtte uanset hvilken stilling du sover i.

Hovedpuderne fra Dunlopillo er desuden fremstillet i de reneste naturmaterialer, som udover skabe en god liggekomfort ligeledes er allergivenlige og lette at holde rene.

Takket være en særlig fremstillingsmetode og det bevidste valg om at bruge kvalitetsmaterialer, fastholder Dunlopillos hovedpuder formen nat efter nat. Du kan dermed være sikker på, at du køber en hvoedpude, som i flere år vil give dig den rette støtte og aflastning.

Vælg mellem flere forskellige Dunlopillo puder

Når du køber en Dunlopillo-pude kan du vælge mellem flere forskellige typer af hovedpuder. Fællestrækket er den komfortable latexkerne, som sikrer den rette aflastning og gode liggekomfort. Men formen på puden og fastheden mellem de forskellige modeller varierer, så du kan vælge den pude, som passer bedst til dig. Se eksempelvis den anatomisk udformede pude "Contour", som yder særlig god støtte til nakke og skuldre. Eller hvad med den luksuriøse Ergo II model, som foruden latexkernen er forsynet med et dunbetræk rundt om kernen? Hvis du godt kan lide fornemmelsen af en traditionel hovedpude med naturfyld, men samtidig ønsker den ekstra støtte som latexkernen bidrager med, er dette det helt rigtige valg for dig.