En naturlig søvn med Dunlopillo

Dunlopillo er en af Nordens førende sengeproducenter med et bredt udvalg af kvalitetssenge. Med øje for design, komfort og kvalitet, formår Dunlopillo at producere kollektioner, som føles som skræddersyet til lige præcis dine behov. Sengene fra Dunlopillo er designet, så den kan ånde og luftes igennem. Dunlopillo laver nemlig deres madrasser af naturlatex, som er selvventilerende og sikrer, at luften kan cirkulere igennem madrassen, så den holder sig velluftet og frisk. På denne måde får du en seng, der praktisk talt holder sig selv ved lige hele året rundt, hvilket er godt for både din hud, søvn og sundhed. Du får samtidig en allergivenlig seng med fleksibilitet, som er lavet af den bedste kvalitet fra naturens helt egen skattekiste.

  • 15 års garanti

  • Komfortzoner

  • Naturligt materiale

  • Åndbar

  • Allergivenlig

”Dunlopillo er det naturlige valg for mig”

Med en lang karriere i FC Barcelona og en EM-guldmedalje om halsen, er Lars Krogh Jeppesen en af Danmarks mest succesfulde håndboldspillere.

Den pensionerede idrætsudøver er ambassadør for Dunlopillo, og han fortæller her om, hvor vigtig den helt rigtige søvn er for hans succes. For ham er Dunlopillos åndbare, naturmaterialer og madrassernes evne til at forme sig efter kroppen en væsentlig forudsætning for hans gode søvn.

Dunlopillo Natura - Den naturlige fornemmelse

Natura er Dunlopillos oprindelige sengekoncept. Natura har en 16 cm latexkerne og er for dig, der ønsker en mere fast følelse i sengen. Med Natura får du en rigtig god komfort til en fornuftig pris. Madrasserne i Natura-serien er betrukket med et åndbart og slidstærkt Dunlopillo Clima betræk.

Dunlopillo Balance - Den komfortable fornemmelse

Dunlopillos Balance-serie kombinerer en unik balance af pocketfjedre og Dunlopillos naturlige latex. Balance har en latexkerne på 16 cm sammen med et minipocket indlæg, hvilket giver dig en fjedret fornemmelse med pocketfjedre i bunden, der giver fleksibilitet og støtte.

Dunlopillo Harmoni - Den eksklusive fornemmelse

Harmoni er Dunlopillos top-serie af senge, hvor der ikke er sparet på noget. Med en 18 cm latexkerne og naturmaterialer i højeste kvalitet, er Harmoni for dig, der kun vil have det bedste, og som ønsker en seng med en blød og lækker komfort.

VÆLG DEN RIGTIGE SENG

Dunlopillo boksmadrasser

Dunlopillos boksmadrasser er alle udstyret med en naturlatexkerne, der med 7 unikke komfortzoner, giver dig den rigtige støtte – lige hvor du har brug for den. Boksmadrassen er til dig, der have en seng, der er prisvenlig og nem at have med at gøre.

Med boksmadrasser fra Dunlopillo får du en sengeløsning, hvor det eneste du skal tænke på er montering af de medfølgende ben. Boksmadrasserne leveres med topmadras og findes i alle tre serier; Natura, Balance og Harmoni.

Dunlopillo kontinentalsenge

Med Dunlopillos kontinentalsenge er boksmadrassen taget til et nyt niveau. Udover de naturlige, åndbare og allergivenlige egenskaber, får kontinentalsengen tilføjet et ekstra lag af komfort. Kontinentalsengen er til dig, der vil have den maksimale sovekomfort.

En kontinentalseng er populær på grund af sin høje liggeposition og fordi den består af både en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Det giver ikke bare en flot seng, men også et hav af muligheder for netop din komfort.

Dunlopillo elevationssenge

Elevationssengen er til dig, der vil have en god sovekomfort sammen de bedst mulige sidde- og liggepositioner. Læser du f.eks. ofte i sengen eller dyrker meget sport, kan elevationssengen være et godt valg. På den måde kan du hæve hovedgærdet til en behagelig siddeposition eller elevere fodenden til dine trætte ben.

Elevationssengene fra Dunlopillo er installeret med en sikkerhedsgodkendt og strømbesparende hævebund i metal. Det betyder ingen klemte fingre og en praktisk talt lydløs seng.

Dunlopillo

Viser 16 af 16
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 16 af 16

Dunlopillo – et univers fyldt med komfort og kvalitet

Her hos ILVA er det vigtigt, at vores kærlighed til møbler og indretning skinner igennem i vores sortiment – og vi stræber efter at være det mest inspirerende bolighus i Danmark. Med en mission om at skabe hyggelige, personlige og ikke mindst komfortable løsninger, passer Dunlopillo perfekt ind i vores sortiment. Er du på udkig efter en kvalitetsseng, er du derfor kommet til det helt rette sted. At købe en ny seng er for de fleste en større beslutningsproces, da adskillige faktorer spiller ind, når du skal udvælge den helt rigtige seng til lige præcis dine behov. Det ved vi godt hos ILVA, hvorfor vi også tilbyder senge fra Dunlopillo, som er en af Nordens førende sengeproducenter med et bredt udvalg af kvalitetssenge. Dunlopillo har kæmpet sig til hvor de er i dag, ved at bringe passion og ihærdighed til bordet. På denne måde har de etableret sig som et anerkendt brand hos både forbrugerne og i branchens øjne. Ved at fremstille nogle af de bedste sengekoncepter på markedet har Dunlopillo bevist, at de passer perfekt ind blandt vores store sortiment hos ILVA. VI har nemlig det til fælles, at vi har øje for at tilbyde flot design i en kvalitet, der er højere end prisen på produktet.

Et produkt til enhver smag

Hos ILVA er service og faglig ekspertise ekstremt vigtigt. Vi forsøger altid at inspirere og hjælpe med at skabe personlige hjem, men vi har alle forskellige præferencer og måder hvorpå vi opfatter komfort. For Dunlopillo går design, komfort og kvalitet hånd i hånd, og Dunlopillo formår på mirakuløs vis at producere kollektioner, som føles som skræddersyet til lige præcis dine behov. Det gør de ved hjælp af funktionen i deres senge, som gør, at din seng tilpasser sig din kropsform og modstand. På den måde vurderer den automatisk, om du har brug for støtte eller fasthed. Overvejer du en seng fra Dunlopillo, så bevæger du dig allerede imod bedre søvn og et mere veludhvilet jeg.

Fordele ved at vælge Dunlopillo

Vælger du en madras fra Dunlopillo, så får du en seng der er designet, så den kan ånde og luftes igennem. Dunlopillo laver nemlig deres madrasser af naturlatex, som er selvventilerende og sikrer, at luften kan cirkulere igennem madrassen, så den holder sig velluftet og frisk. På denne måde får du en seng der praktisk talt holder sig selv ved lige hele året rundt, hvilket er godt for både din hud, søvn og sundhed. Du får samtidig en allergivenlig seng med fleksibilitet, som er lavet af den bedste kvalitet fra naturens helt egen skattekiste. Dunlopillo har flere certificeringer som beviser, at de er en ansvarlig virksomhed som står for kvalitet og omtanke, og at du altid kan sove trygt og roligt i en af deres senge. Du kan derfor roligt tage et kig på udvalget af Dunlopillo senge her på siden.

Dunlopillo hovedpuder til den kvalitetsbevidste

Drømmer du om at vågne frisk og veludhvilet uden ømhed i nakke og skuldre? Så er det vigtigt at vælge en hovedpude i høj kvalitet og med den rette form og facon. Dunlopillo har specialiseret sig i hovedpuder som yder den bedste støtte uanset hvilken stilling du sover i.

Hovedpuderne fra Dunlopillo er desuden fremstillet i de reneste naturmaterialer, som udover skabe en god liggekomfort ligeledes er allergivenlige og lette at holde rene.

Takket være en særlig fremstillingsmetode og det bevidste valg om at bruge kvalitetsmaterialer, fastholder Dunlopillos hovedpuder formen nat efter nat. Du kan dermed være sikker på, at du køber en hvoedpude, som i flere år vil give dig den rette støtte og aflastning.

Vælg mellem flere forskellige Dunlopillo puder

Når du køber en Dunlopillo-pude kan du vælge mellem flere forskellige typer af hovedpuder. Fællestrækket er den komfortable latexkerne, som sikrer den rette aflastning og gode liggekomfort. Men formen på puden og fastheden mellem de forskellige modeller varierer, så du kan vælge den pude, som passer bedst til dig. Se eksempelvis den anatomisk udformede pude "Contour", som yder særlig god støtte til nakke og skuldre. Eller hvad med den luksuriøse Ergo II model, som foruden latexkernen er forsynet med et dunbetræk rundt om kernen? Hvis du godt kan lide fornemmelsen af en traditionel hovedpude med naturfyld, men samtidig ønsker den ekstra støtte som latexkernen bidrager med, er dette det helt rigtige valg for dig.