Kurv
Kurv

FLEXLUX

Lænestole i høj kvalitet. Klassisk og elegant i sit design. Funktionel og behagelig. FLEXLUX® er eksklusive lænestole af høj kvalitet. Med sine mange funktioner og nemme justeringsmuligheder tilbyder FLEXLUX® høj komfort og gør det let for dig at finde din favorit position.

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17
Loading...

FLEXLUX® MORE

FLEXLUX® More er udstyret med en gasfjedermekanisme, der gør det let for dig at ændre position på stolen. Nakkestøtten kan også justeres i både højde og vinkel, hvilket er med til at sikre en optimal ergonomi.

FLEXLUX® CLEMENT ELEKTRISK FUNKTION

Den trinløse og nemme justering af nakke- og lændestøtten, sammen med den indbyggede fodskammel, sikrer optimal støtte. Betjeningsknapper er placeret lige under armlænet.

FLEXLUX® AARHUS

Tyngdekraftafhængig tilbagelæningsfunktion som kan justeres efter både højde og vægt. Den dynamiske justering af ryglænsvinklen sikrer optimal ergonomi. Det er også muligt at justere nakkestøtten i både højde og vinkel for at opnå den mest optimale komfort.

FLEXLUX® VOLDEN - CHAISELONG

Skønhed og finesse i et. FLEXLUX® Volden Chaiselong er udstyret med en vippemekanisme og fleksibel nakkestøtte for optimal komfortoplevelse.

Design SELV DIN flexlux® lænestol


Alle FLEXLUX® lænestole kan fås i mange forskellige stof- og læderkvaliteter - hver især i mange farver.
Se mere på www.flexlux.com

 

      

       

For at specialbestille en Flexlux lænestol hos ILVA, henviser vi dig til et af vores bolighuse.

    

    

Loading...