Kurv
Kurv

MENSOLA

MENSOLA er en stilfuld, minimalistisk og grebsfri møbelserie med kant. Serien er opstået i mødet mellem dansk design og urban living. I mødet mellem byens moderne puls og naturens stærke materialer. Resultatet er et funktionelt og fleksibelt design, som giver dig rig mulighed for personlig indretning i alle hjemmets rum. 

Mistral bliver designet og produceret i Danmark

Den danske møbelserie, MISTRAL, bliver designet og produceret i Danmark. Kendetegnet ved MISTRAL er det klassiske tidløse design, hvor de klassiske greb er designet af Jacob Jacobsen. Serien er fleksibel, og du kan nemt selv sammensætte produkterne efter dit behov. Du kan løbende ændre på sammensætningen, hvis de skal være i et andet rum, eller hvis dit behov ændrer sig.

Med tanke for miljøet

Der er fokus på miljøet ved, at serien blandt andet er produceret af 80% genbrugsmaterialer, og der er fokus på at have et samarbejde med lokale leverandører. Hos MISTRALserien er der fokus på den grønne produktion, hvor der under produktionen af møblerne bliver brugt grøn strøm og vandbaseret lak, og emballagen er i genbrugspap.

Loading...