MIN SOFA

Design dit eget unikke møbel

Med konceptet "MIN SOFA" får du mulighed mulighed for at skabe en sofa eller en lænestol, der perfekt passer til dit hjem og dine behov. Du kan selv vælge model, størrelse og materiale. Og det er hverken svært eller dyrt.

Åbn designprogram

Populære serier

Design din egen

VESTA SOFA

Design din egen

soul modulsofa

Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 11 af 11

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Design din drømmesofa her

Du kan ikke have en dagligstue uden en sofa. I det moderne Danmark kan man næsten ikke leve uden en sofa. En sofa er dagligdagens omdrejningspunkt. Det er her, hvor familien ser fjernsyn eller snakker over en kop kaffe. Det er her, hvor der læses bøger, spilles på tablet eller er dagens location for middagsluren. Vigtigst af alt er sofaen det møbel, hvor du kan slappe af efter en lang dag. En sofa er derfor hjemmets vigtigste møbel, fordi den skal have mange forskellige funktioner. Af samme grund er det uhyre vigtigt, at sofaen passer perfekt ind i din stue. Sofaer har typisk en række standardmål, hvor du kan vælge den størrelse, som du har behov for. Dog er det ikke alle, der er så heldige at have et stort kvadratisk rum, som kan udfyldes med et monstrum af en sofa. Skæve hjørner eller en kringlet indretning kan betyde, at de traditionelle standardmål ikke længere er en mulighed i din stue – men du skal ikke snydes for en behagelig sofa af den grund. Med ILVA’s sofakoncept MIN SOFA kan du skabe en sofa, der passer perfekt til dine behov. Her vælger du selv størrelse, farver og materialer, hvorefter du opbygger din drømmesofa. Ved hjælp af et bredt udvalg af sofamoduler kan du kreere en sofa, der indretter sig efter de kringlede kroge i dit hjem. Aldrig mere behøver du at anskaffe dig standardiserede møbler, som alligevel ikke passer ind i dit hjem. Med MIN SOFA kan du få det præcist, som du vil have det.

Lad os hjælpe dig med din nye sofa

Når du pludselig står med den mulighed, at du kan slippe fantasien løs og designe sofaen fra dine drømme, er det meget normalt at føle sig en anelse overvældet. Hvor skal man starte? Skal sofaen være i mellemgrå antracitstof eller lys mellemgrå antracitstof? Du har nu uendeligt mange muligheder, så hvor skal der begrænses? ILVA giver dig muligheden for at designe sofaen hjemme i din egen stue. Vi har lavet et værktøj, som du har adgang til over Internettet, som giver dig muligheden for at opbygge sofaen i ro og mag. Her kan du lade dig inspirere, prøve dig frem og måske udelukke, at det ikke skal være en lysegul sofa, der skal stå hjemme i din stue. En sofa er en investering af din tid og dine penge, idet en sofa skal kunne holde i mange år. Din nye designersofa skal derfor være velovervejet, hvor alle elementer er gennemtænkte helt ned til mindste detalje. Af den grund står vi naturligvis klar til at guide dig igennem hele forløbet, og vi er bestemt ikke bleg for at give et godt råd med på vejen. Det er nemlig derfor, vi er her. Hold dig endeligt ikke tilbage, når det er en ny sofa, der står for skud. Gå på opdagelse på ILVAs webshop og lad dig inspirere af vores sortiment. Her finder du med garanti pyntepuder, plaider og sofaborde, som vil passe perfekt til din nye sofa. Når nu ILVA kan stå for leveringen og monteringen, så er der ingen undskyldninger.