Mistral

MISTRAL by Hammel Furniture er opbevaringsmøbler i tidløst dansk design og høj kvalitet. De to møbelserier, MISTRAL og MISTRAL KUBUS, giver dig mulighed for at skabe dine egne unikke opbevaringsløsninger. De fleksible møbelserier kan vokse med dig og dine behov, og giver dig frihed til at skabe en personlig indretning.

Produkter:
111
Produkter:
111
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 21 af 111

Produceret og designet i Danmark

MISTRAL er en dansk møbelserie, der bliver designet, produceret og samlet af Hammel Furniture i Danmark. De første møbler blev skabt i 1990'erne af designer Lone Sterner Nordam og i dag er MISTRAL kendt for sit klassiske og tidløse danske design. Serien er fleksibel, og du kan nemt selv sammensætte produkterne efter dit behov. Du kan løbende ændre på sammensætningen, hvis de skal være i et andet rum, eller hvis dit behov ændrer sig. Der er fokus på kvalitet, detaljen og tænkt på praktiske løsninger, der passer til alle hjem, og kan tilpasses livet igennem.

MISTRAL by Hammel Furniture er produceret med miljøet for øje og med fokus på en grøn produktion. Bl.a. består spånpladerne af 70% genbrugstræ og lakfarverne er vandbaserede uden formaldehyd.

Mistral kubus

MISTRAL KUBUS er den smarte, trendy og enkle reolserie, med nøje udvalgte moduler for dig, som ønsker en mere prisbillig variant, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Serien kombinerer individualitet, fleksibilitet og funktionalitet og indeholder en lang række af forskellige moduler og i alverdens farver, så du kan slippe fantasien løs og skabe præcist det reolsystem, som vil fuldende dit hjem.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

MISTRAL Classic

Siden sin introduktion i 1991, har den klassiske MISTRAL reolserie indtaget de fleste danske hjem med storm og er i dag blevet en ikonisk designklassiker. Med sine mange materialer, farver og kombinationer, har MISTRAL nærmest et uendeligt hav af muligheder, der gør det muligt at tilpasse og indrette reolerne til hele hjemmet.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

MISTRAL TV unit

Det er sjældent, at fjernsyn og smuk indretning spiller særlig godt sammen, da det skal kunne gå i samspil med det resterende i hjemmet. Det skal passe til fjernsynets størrelse, farverne på væggene, sofaen og resten af indretningen i hjemmet. Med MISTRAL TV unit får du et klassisk og stilfuldt TV-møbel, som samtidig give gode opbevaringsmuligheder.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Slip fantasien løs

MISTRAL kombinerer individualitet, fleksibilitet og funktionalitet. En treenighed, der er altafgørende i den moderne danske indretning. Mistral er et reolsystem, hvor det er dig, der bestemmer, hvordan din reolopstilling skal se ud. Du kan altså kombinere alverdens farver og materialer i en opstilling, der er skræddersyet til dit hjem. De mange forskellige moduler, skabe og skuffer, kan sammensættes på en fantasifuld måde, så du står med et færdig et møbel, du med garanti ikke finder i andre hjem. Asymmetriens personlige udtryk vil skabe en helt igennem unik stemning i dit hjem. MISTRAL kan tilpasses alle dine opbevaringsbehov på en stilfuld og moderne måde. Serien indeholder en lang række af forskellige moduler og i alverdens farver, så du kan slippe fantasien løs og skabe præcist det reolsystem, som vil fuldende dit hjem.

Skab personlighed i hjemmet med MISTRAL

Personlighed i hjemmet kan skabes på mange forskellige måder. Nogen samler ting igennem hele livet, mens andre arver en god håndfuld sager, som skaber den originalitet i hjemmet, der får en til at føle sig hjemme. Uanset hvor dine værdifulde genstande kommer fra, så fortjener de en god plads i hjemmet. MISTRAL kan opbygges således, at reolen viser tingene fra sin bedste side. Pokaler, porcelænsfigurer og den yngstes papirsflyvere er alle værdige til en fornem plads i hjemmet. Hvis MISTRAL bliver fyldt ud med alverdens skøn- og faglitteratur, vil du kunne skabe dit helt eget mini-bibliotek. Dette skaber ikke kun en intellektuel stemning i rummet, men giver også en hyggelig charme. Bøger er pyntende i sig selv, hvor MISTRAL formår at organisere og udstille dem på en moderne måde. Et reolsystem, hvor design og funktionalitet går side om side, er oplagt til den skandinaviske indretning.

Mistral – både til de store hvide vægge og små hjørner i stuen

Store hvide vægge kan være svære at fylde ud. De ser kedelige ud, så det gælder om at finde et stort møbel eller billede, der kan pynte væggen. MISTRAL har alt indenfor opbevaring til stuen, køkkenet og spisestuen, uanset om du godt kan lide at gemme dine ting væk eller udstille dem på fornemste vis. En endevæg med en reol i en kreativ opstilling kan udstille diverse pynteting, bøger og en enkelt bordlampe. Dette fylder de store hvide flader ud i hjemmet og skaber en hyggelig stemning. MISTRAL er en investering i dit hjem – ikke kun finansielt, men også tidmæssigt. At finde den rigtige kombination af alverdens faconer tager tid. Skal man gå efter den tidløse og minimalistiske løsning, eller en mere nutidig kombination af materieler og former? Brug lidt tid her på siden eller i din lokale ILVA på at blive inspireret. Vi har givet en masse bud på, hvordan MISTRAL kan bygges op. Når fantasien mangler, og dine tankemønstre spænder ben, står vi klar med nytænkning og inspiration. MISTRAL har utallige muligheder, så der er ikke nogen skam i at føle sig på herrens mark, når reolsystemet skal skabes.