Unik komfort, kompromisløs stil og italiensk design

I 1959 startede Pasquale Natuzzi sit eget ­møbelværksted i en alder af kun 19 år. Hans mission var at skabe håndlavet polstring i en høj kvalitet ved hjælp af det absolut bedste læder, der kunne ­op­drives. Læder i alle stil­arter, farver og kombina­​tioner. Det er den ­uforlignelige ekspertise og passion for læder, der i dag har gjort Natuzzi Editions til ­verdens ­førende inden for læderpolstrede produkter.

Mest populære netop nu

Natuzzi Editions B814

B814 er en super komfortabel sofa med ekstra høj ryg, hvilket giver en uovertruffen god komfort. Med få enkelte sektioner er det muligt
at op­bygge sofaen, så den passer til dig og dine behov.

Ønsker du ekstra luksus kan flere af sæderne fåes med fuldautomatisk motorsektion, så du kan vippe sædet og få benene op.

Natuzzi Editions C005

C005 fås som sofa i tre forskellige størrelser og lænestol med bløde former og fine detaljer, der inviterer til, at man viser den frem et centralt sted i stuen. Stil den f.eks. lidt ud fra væggen eller placer to sofaer overfor hinanden, så de danner en luksuriøs lounge.

Natuzzi Editions C020

Få sofaen præcis som du vil have den! Italienske Natuzzi Editions C020 giver dig et hav af muligheder – og det er kun dig selv, der sætter grænsen. Med denne serie får du et luksuriøst modulsystem med rig mulighed for at skabe din egen kombination, så sofaen passer til netop din stue. De store, bløde puder giver et ’alle er velkommen’ look, der kombinerer den italienske kærlighed for fællesskab med et godt design og en god komfort.

Eksklusive betræk

Madison - Læderets Rolls-Royce

Madison kan betegnes som læderets Rolls-Royce. Der er tale om rigtig kraftigt læder i ren anilin, hvilket vil sige at læderet er helt ubehandlet og derfor fremstår med sin naturlige overflade. Derfor vil læderet også indeholde forskellige ”adelsmærker” såsom insektbid, rifter, nakkefolder og lignende. Da læderet ”kan ånde” er komforten i læderet uovertruffen og fås ikke bedre. Læderet vil med tiden få noget patina. Leveres i ni forskellige farver.

Dream

Dream er et kraftigt semianilin læder med meget struktur i overfladen. Semianilin betyder, at læderet har fået en meget let overflade­finish, som beskytter læderet, så det kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Komforten i læderet er rigtig god. Leveres i 16 forskellige farver.

Le Mans

Le Mans er et kraftigt semianilin læder med let struktur i overfladen. Semianilin betyder, at læderet har fået en meget let overflade­finish, som beskytter læderet, så det kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Komforten i læderet er rigtig god. Leveres i 13 forskellige farver.

Brezza

Brezza er en elegant og eksklusiv velour, som er meget slidstærkt. Leveres i 5 forskellige farver.