Kurv
Kurv

SKOVBY

Med et møbel fra Skovby får du kvalitet, i lækre naturmaterialer. Med deres gode håndværk kombinerer Skovby godt design og praktisk funktionalitet på en indbydende måde, der er nemt at passe ind i de danske hjem.

Produkter: 25
Produkter:25
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Viser 21 af 25

Hos ILVA forhandler vi alle produkter fra Skovby. Dog er det ikke alle produkter, der er udstillet i ILVAs bolighuse eller du kan finde online, men du kan se alle Skovby-produkter i Skovbys produktkatalog. Hvis du falder for et produkt, du ikke kan leve uden, men som ikke er udstillet i dit lokale bolighus eller på ILVA.dk, kan vi altid bestille det hjem til dig. Du skal blot kontakte dit nærmeste ILVA bolighus.

Om Skovby

Skovby Møbelfabrik blev grundlagt helt tilbage i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Alle møbler fra Skovby er produceret i Danmark og er kendetegnet ved en unik kombination af design og funktionalitet. Hvert enkelt møbel er skabt med faglighed i højsædet og et skarpt øje for bæredygtighed. Skovby er præget af smukt design, hvor innovative løsninger og en moderne tankegang er i fokus – hver gang.
Hele tanken bag Skovbys designs er at skabe møbler med flere funktioner, der skaber plads og optimerer effektiviteten i hverdagen. Når et møbel i Skovby-serien produceres, udvælges alle materialer med omhu, så alle møbler lever op til krav om sikkerhed og holder til hverdagens brug og slitage. Hvert møbel har et innovativt udtryk samt sammensætning, og netop dét er kernen i Skovbys møbler.