Oplev ægte komfort med Stressless®. Med mere end 40 års erfaring med udvikling af funktioner og design, er Stressless® i en liga for sig, når det kommer til at skabe komfortable møbler, der passer ind i tidens stil. Vælger du Stressless®, kan du se frem til mange behagelige timer i din nye stol eller lænestol.

Stressless® Dining

Oplev det nye Stressless® Dining koncept fra Stessless. Det er en ny serie af spiseborde og spisebordsstole i den kendte Stressless®-kvalitet og med en uovertruffen siddekomfort.

Drømmer du om at sidde ligeså komfortabelt ved spisebordet, som du gør i en lænestol? Med de super komfortable og elegante spisebordsstole fra Stressless® er det netop, hvad du får mulighed for. Med en indbygget glidefunktion kan stolens sæde justeres, så du og dine gæster kan sidde godt hele aftenen, mens I nyder maden og selskabet.

Stolene findes i forskellige design, med sæde i læder i høj kvalitet og ben i forskellige træsorter, så der er god mulighed for at finde en stol, der passer godt ind i indretningen hjemme hos dig.

Stressless® lænestole og borde

Man kan næsten ikke sige Stressless® uden også at tilføje "lænestol". Det er i høj grad det store udvalg af moderne, komfortable lænestole, der har gjort Stressless® til en anerkendt møbelproducent. Hos ILVA kan du vælge mellem en lang række forskellige modeller i flere farver og størrelser. Gå på opdagelse i udvalget nedenfor og vælge netop dén lænestol, der passer bedst til dine behov og din indretning. ® lænestol, der lige netop passer til dine behov og din boligindretning.

Stressless – en komfort i særklasse

Stressless har dedikeret deres tid til at skabe de bedst mulige siddepladser, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Dette afspejles i navnet, som direkte oversat betyder ”stress mindre”. Dette er et løfte, som Stressless hver dag bestræber sig efter at kunne leve op til. Lad kroppen slappe af i en lænestol fra Stressless, og du vil ikke være et sekund i tvivl om, at dette er en komfort, du ikke vil finde andre steder. Det formstøbte koldskum og fløjlsbløde læder giver dig en oplevelse uden sidestykke.

Bløde former og usammenlignelig kvalitet

Idet priserne på Stressless’ møbler er højere end gennemsnittet, er dette en investering. Ikke kun en investering af dine penge, men også en investering i dit eget velbefindende. Den lækre komfort, der skaber en uvurderlig velvære, kan ikke måles i kroner og øre. Stressless’ møbler vil derfor allerede fra første sekund overstige alle dine forventninger. Et af Stressless’ kendetegn er de runde og bløde former, som er med til at skabe den behagelige fornemmelse for kroppen. Lad kroppen synke dybt ned i disse stole, hvor designet, i samarbejde med det formstøbte koldskum, garanterer en komfort i topklasse. Når du først har vænnet dig til den behagelige fornemmelse, som Stressless leverer hver eneste gang, går du aldrig på kompromis med komforten igen. Hvorfor nøjes med en halvhjertet og stenhård sofa, når kroppen kan forkæles med Stressless bløde kurver.

Selvom komforten er Stressless kernekompetence – altså det, der adskiller dem fra andre - så er der ikke gået på kompromis med designet. Et møbel er ikke bare et møbel – det er en integreret del af din hverdag. Funktionaliteten af din stol eller din sofa er derfor ikke det altafgørende: designet er mindst lige så vigtig. STRESSLESS CITY og STRESSLESS METRO er lavet til den skandinaviske og detaljeorienterede indretning, hvor skarpe linjer og minimalismen dominerer. Her er designet blevet kredset om, så du ikke er et sekund i tvivl om, at disse er møbler i en klasse for sig. I nattens farve, sort, og en sokkel i det spejlblanke krom, har du her en sikker vinder i det stilrene hjem. Fuldend indretningen med en fodskammel og sidebord i samme navn, og du har nu en dagligstue, der oser af luksus og god stil.

Aldrig har det været nemmere

Er du derimod til Stressless’ traditionelle bløde former og dynelignende fornemmelser, så er du heldigvis kommet til det rigtige sted. ILVA er en af landets førende forhandlere af Stressless, hvilket garanterer dig for bredt udvalg, der ikke kan findes andre steder. Tilmed er vi også eksperter på området, så et besøg hos ILVA er altid tiden værd. Hos ILVA får du, hvad du ser. Der er derfor ingen grund til bekymring, når du handler her på siden. Tilmed får du også 30 dages retur-og bytteret, så hvis den nye Stressless sofa ikke lige passer ind i stuens øvrige indretning, så er det ganske simpelt at få byttet dine ting. Du skal bare koncentrere dig om, hvilke møbler der er som skabt til dit hjem, så skal vi nok klare resten. Møblerne fra ILVA leveres af to fragtmænd, der bærer møblerne helt ind i boligen. Og mod betaling kan vi endda også bortskaffe dine gamle møbler. Aldrig har det været nemmere at være kunde.