WONDERLAND

Wonderland senge er, udover at være individuelt til passede, også praktiske og fyldt med gode egenskaber. Madrasserne er både vendbare, vaskbare, og fastheden er samtidig justerbar.

 • Justerbar fasthed

  Juster selv fastheden efter behov

 • Skulderzone

  Korrekt liggestilling med lige rygsøjle
 • Vaskbare tekstiler

  Aftageligt vaskbart tekstil
 • Vendbar madras

  Vend madrassen og forlæng sengens levetid

Produkter:
64
Produkter:
64
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 23 af 64
 • Justerbar fasthed

  Juster selv fastheden efter behov

 • Skulderzone

  Korrekt liggestilling med lige rygsøjle
 • Vaskbare tekstiler

  Aftageligt vaskbart tekstil
 • Vendbar madras

  Vend madrassen og forlæng sengens levetid

Wonderland Boksmadrasser

Wonderlands boksmadrasser afspejler den typiske nordiske stil med høje ben og rene linjer, som gør udseendet enkelt og elegant. Alle Wonderlands boksmadrasser har et enormt højt komfortniveau med affjedrende bund og justerbar fasthed, så du kan tilpasse sengen til netop dine komfortpræferencer.

Derudover er boksmadrassen designet med et vendbart Pocket fjederindlæg, som gør det muligt med mellemrum, at vende indlægget og dermed forlænge sengens komfort og levetid.

Note High Boksmadras

Wonderland Note High Boksmadras, er et godt valg for dig, som ønsker en høj kvalitet og god liggekomfort til en fordelagtig pris. Den har de væsentlige funktioner, som Standard Pocket affjedring og skulderzone, som sikrer en god og behagelig liggekomfort. Derudover er madrassen vendbar og med aftageligt vaskbart betræk ved 60°C, som forlænger sengens levetid. Sammen giver dette en skøn boksmadras, som er betydelig bedre end mange andre boksmadrasser i denne prisklasse.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Harmony High Boksmadras

Med Wonderland Harmony Boksmadras, får du god komfort og kvalitet for pengene. Boksmadrassen er med latex og justerbar hoftezone, som gør at du kan tilpasse sengen til lige dit behov. Dette danner grundlag for en udhvilet og god søvn. Harmony er med skulderzone og fjedersystemet Comfort Pocket, der har en fantastisk evne til at tilpasse sig kroppens former og dermed give støtte og aflastning for nakke, ryg og skulder. Alle senge har aftagelige tekstiler, som nemt kan vaskes ved 60°C.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Wonderland Kontinentalsenge

Wonderland står bag den allerførste kontinentalseng og har i knap 30 år skabt innovative løsninger, der giver det skandinaviske folk en god søvn. Med Wonderlands kontinentalsenge er du garanteret en høj komfort, idet du kan tilpasse den til netop dit individuelle behov. De fleste af modellerne findes med flere komfortniveauer, to lag Pocket fjedre i madrasserne, justerbar fasthed og affjedrende bund.

Alle senge har aftagelige tekstiler, som nemt kan vaskes ved 60°C.

Hvorfor vælge en seng fra Wonderland?

Justerbar fasthed

Med en seng fra Wonderland, kan du selv justere sengens fasthed og dermed gøre den mere fast eller blød. På den måde kan du nemt selv sikre, at sengen kan følge dig gennem de 10-15 år, som en seng typisk kan holde.

Skulderzone

Alle Wonderlands senge har en ekstra blød skulderzone, så din skulder kan sænke ned i madrassen, og du dermed får den helt rigtige aflastning af både skulder, nakke og ryg.

Vaskbare tekstiler

Du kan tage alt betræk af sengen og vaske det ved 60 grader. På den måde kan du altid opretholde en frisk og hygiejnisk seng.

Vendbar madras

Alle madrasser fra Wonderland er vendbare. Dermed kan du forlænge levetiden på sengen, da du både kan vende madrassen til den ubrugte side, og du kan forvandle hovedenden til fodende.

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Wonderland - god søvn og hvile i topklasse

Wonderland er rutinerede indenfor individuelt tilpassede sengeløsninger. Så når du køber din næste Wonderland seng fra ILVA, er du sikker på at kunne finde noget som passer til lige præcis dine ønsker og behov. Vi mennesker er nemlig så forskellige og har alle vores egne præferencer hvad angår sengevalg. Nogle vil gerne have en seng der er blødere end den blødeste bomuld, hvor andre i stedet føler, at det er mere komfortabelt med en mere fast seng. Hvad end du er på udkig efter, så finder du løsningen her hos ILVA – en løsning der er tilpasset dine komfortpræferencer og hvor du kan få den søvn og hvile, som lige præcis din krop har brug for efter en travl og krævende hverdag.

Wonderland senge er kendt for komfort, fleksibilitet og kvalitet. Du kan vælge mellem op til fire forskellige fastheder. Med en Wonderland seng kan du selv tilpasse sengens fasthed efter dine personlige behov. Med en Wonderland seng fra ILVA er du derfor sikret fantastisk søvn i mange gode år.

Wonderland – god søvn og hvile i topklasse

Wonderland har produceret senge lige siden 1969, hvor deres første produktion blev virkeliggjort. Det hele startede på den norske vestkyst i den lille by Åndalsnes, og den dag i dag har Wonderland kæmpet sig frem til en plads som en af de ledende aktører i Skandinavien inden for sengeløsninger. Målsætningen som alle Wonderland’s yderst kompetente medarbejdere arbejder efter, er at sørge for, at alle senge bliver bygget med et nøje fokus på god søvn og hvile. Denne målsætning ville ikke være mulig uden de rette materialer af højeste kvalitet, hvorfor det selvfølgelig er et af de områder i produktudviklingen som bliver prioriteret højest. Wonderland er rutinerede indenfor individuelt tilpassede sengeløsninger, så når du køber din næste Wonderland seng fra ILVA, er du sikker på at kunne finde noget som passer på lige dine behov. Vi mennesker er nemlig så forskellige og har alle vores egne præferencer hvad angår sengevalg. Nogle vil gerne have en seng der er blødere end den blødeste bomuld, hvor andre i stedet føler, at det er mere komfortabelt med en mere fast seng. Hvad end du er på udkig efter, så finder du løsningen her hos ILVA – en løsning der er tilpasset dine komfortpræferencer og hvor du kan få den søvn og hvile, som lige præcis din krop har brug for efter en travl og krævende hverdag.

Komfortabel forkælelse af hele familien med Wonderland

Det er vigtigt at lytte til sin krop, når man kigger efter en ny seng. Sengen skal gerne forme sig rigtigt i forhold til lige præcis din krop, og på den måde tilpasse sig dine behov og præferencer. Wonderland har et ekstraordinært udvalg som – uden tvivl - kan tilfredsstille dig og hele din familie. Der er nemlig noget til enhver smag og Wonderland har sågar personlig tilpasning, som giver dig unik støtte. Wonderland har nemlig inddelt deres senge og madrasser i forskellige zoner alt efter fasthed, hvilket gør at du kan finde den løsning som fremmer din optimale sovestilling og derved opleve en unik afslapning. Wonderland senge er komfort, fleksibilitet og kvalitet, hvor du kan vælge mellem op til fire forskellige fastheder. Med en Wonderland seng fra ILVA er du derfor sikret fantastisk søvn i mange gode år. Wonderland senge er, udover at være individuelt tilpassede, også praktiske og fyldt med gode egenskaber. Madrasserne er både vendbare, vaskbare, og fastheden er samtidig justerbar. Med en Wonderland elevationsseng får du den optimale partner, hvis du vil se film eller læse i sengen. Den kan justeres nemt og hurtigt efter behov og giver samtidig dit soveværelse et udtryk af stil og kvalitet. Vi bruger alle omkring en tredjedel af vores liv på at sove, så hvorfor ikke forkæle sig selv med en løsning, som er skræddersyet lige efter ens egne behov? Med en seng fra Wonderland får du meget mere end bare en seng, du får nemlig et overskud i hverdagen, en allieret når du skal læse eller se TV og et stilrent accessory til soveværelsesdesignet. Så står du og leder efter den helt rette sengeløsning til soveværelset, så tøv ikke længere – Wonderland er svaret, og du kan købe det lige her hos os. Se udvalget af de skønne senge herunder, og start shoppingen med det samme!