Mød Scala, Harmony og Windsor


JUSTERBAR FASTHED
Du kan tilpasse fastheden under hoftepartiet, så din rygsøjle ligger så lige som overhovedet muligt. Gælder for udvalgte senge


SKULDERZONER
Ekstra blød skulderzone, der sikrer rigtig aflastning for nakke, skulder og ryg.


KANTSTABIL
Wonderlands patenterede støbe-metoder sikrer længere levetid på marassen. Du får heller ikke følelsen af at falde ud af sengen, når du ligger nær kanten.


VASKBART BETRÆK
Tekstilerne på en Wonderland madras er aftagelige og kan vaskes ved 60 grader, så du nemt kan holde sengen ren og undgå husstøvmider


VENDBAR MADRAS
Vendbare madrasser forlænger levetiden og sikrer mange års komfort

23varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 23 af 23

Wonderland – god søvn og hvile i topklasse

Wonderland har produceret senge lige siden 1969, hvor deres første produktion blev virkeliggjort. Det hele startede på den norske vestkyst i den lille by Åndalsnes, og den dag i dag har Wonderland kæmpet sig frem til en plads som en af de ledende aktører i Skandinavien inden for sengeløsninger. Målsætningen som alle Wonderland’s yderst kompetente medarbejdere arbejder efter, er at sørge for, at alle senge bliver bygget med et nøje fokus på god søvn og hvile. Denne målsætning ville ikke være mulig uden de rette materialer af højeste kvalitet, hvorfor det selvfølgelig er et af de områder i produktudviklingen som bliver prioriteret højest. Wonderland er rutinerede indenfor individuelt tilpassede sengeløsninger, så når du køber din næste Wonderland seng fra ILVA, er du sikker på at kunne finde noget som passer på lige dine behov. Vi mennesker er nemlig så forskellige og har alle vores egne præferencer hvad angår sengevalg. Nogle vil gerne have en seng der er blødere end den blødeste bomuld, hvor andre i stedet føler, at det er mere komfortabelt med en mere fast seng. Hvad end du er på udkig efter, så finder du løsningen her hos ILVA – en løsning der er tilpasset dine komfortpræferencer og hvor du kan få den søvn og hvile, som lige præcis din krop har brug for efter en travl og krævende hverdag.

Komfortabel forkælelse af hele familien med Wonderland

Det er vigtigt at lytte til sin krop, når man kigger efter en ny seng. Sengen skal gerne forme sig rigtigt i forhold til lige præcis din krop, og på den måde tilpasse sig dine behov og præferencer. Wonderland har et ekstraordinært udvalg som – uden tvivl - kan tilfredsstille dig og hele din familie. Der er nemlig noget til enhver smag og Wonderland har sågar personlig tilpasning, som giver dig unik støtte. Wonderland har nemlig inddelt deres senge og madrasser i forskellige zoner alt efter fasthed, hvilket gør at du kan finde den løsning som fremmer din optimale sovestilling og derved opleve en unik afslapning. Wonderland senge er komfort, fleksibilitet og kvalitet, hvor du kan vælge mellem op til fire forskellige fastheder. Med en Wonderland seng fra ILVA er du derfor sikret fantastisk søvn i mange gode år. Wonderland senge er, udover at være individuelt tilpassede, også praktiske og fyldt med gode egenskaber. Madrasserne er både vendbare, vaskbare, og fastheden er samtidig justerbar. Med en Wonderland elevationsseng får du den optimale partner, hvis du vil se film eller læse i sengen. Den kan justeres nemt og hurtigt efter behov og giver samtidig dit soveværelse et udtryk af stil og kvalitet. Vi bruger alle omkring en tredjedel af vores liv på at sove, så hvorfor ikke forkæle sig selv med en løsning, som er skræddersyet lige efter ens egne behov? Med en seng fra Wonderland får du meget mere end bare en seng, du får nemlig et overskud i hverdagen, en allieret når du skal læse eller se TV og et stilrent accessory til soveværelsesdesignet. Så står du og leder efter den helt rette sengeløsning til soveværelset, så tøv ikke længere – Wonderland er svaret, og du kan købe det lige her hos os. Se udvalget af de skønne senge herunder, og start shoppingen med det samme!