Produkter:
48
Produkter:
48
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 22 af 48

Populære altanmøbler

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til dit eget uderum

Blog:

Lys haven op til hygge

Blog:

Fridage i haven

Blog:

Bæredygtige havemøbler til dit uderum

Cafésæt er perfekte altanmøbler

Hvis du er så heldig at bo i en lejlighed med altan, så drømmer du måske om at få plads til havemøbler derude, så du kan nyde sommeren udendørs. Til det formål er det oplagt at kigge på cafésæt som typisk består af et lille cafébord med to tilhørende stole. De er oplagte som altanmøbler, fordi de ikke fylder alverden og derfor kan være på selv en lille altan. Ofte kan du endda stable stolene eller slå bord og caféstole sammen, når du ikke bruger dem og måske i stedet skal bruge altanen til at få tørret vasketøjet.

Med altanmøbler får du god mulighed for at nyde dit uderum og solens stråler, selv hvis du bor inde midt i byen. Hvem kunne eksempelvis ikke tænke sig at nyde morgenkaffen i solen, inden man skal videre på arbejde? Eller hvad med at samle et par veninder til snacks og et koldt glas rosévin en lun sommeraften på din egen altan?

Caféborde og -stole til enhver smag

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af pladsbesparende cafémøbler i forskellige størrelser og materialer. Fælles for dem alle er, at de er slidstærke, enkle i designet og har et moderne snit, der følger trenden inden for nordisk boligindretning. Uanset om du foretrækker cafémøbler i plast, træ eller metal, er vi derfor overbeviste om, at vi har dine drømmemøbler til altanen.

Her på siden finder du både billige altanmøbler og lidt dyrere varianter, så du helt selv kan bestemme, hvordan opgraderingen af din altan skal være. Og du kan vælge mellem forskellige varianter i alt fra træ til cafemøbler i aluminium, der giver altanen et råt udtryk. Et cafésæt i træ sætter et lækkert og eksklusivt præg på din altan, og derfor er der mange, der vælger altanmøbler i træ. Når du vælger cafémøbler i træ, skal du dog være opmærksom på, at de kræver en smule vedligeholdelse for at forblive flotte år efter år. Vil du gerne slippe for vedligeholdelsen er det oplagt at vælge et cafésæt i fx metal, der kun kræver rengøring ved behov.

Skab hyggeligt udeliv på selv den mindste altan

Et sæt cafemøbler er første skridt på vej til at sætte den hyggelige stemning på altanen. Men også andet haveudstyr kan gøre en verden til forskel.

Mange lejligheder er opført med små altaner, hvor det gælder om at være kreativ, hvis pladsen skal udnyttes optimalt. Det stiller i høj grad krav til altanmøblerne, der først og fremmest skal være mindre end almindelige havemøbler, og derudover er det også praktisk, hvis de kan holde til alt slags vejr, da man i en lejlighed almindeligvis ikke har mulighed for at tage møblerne ind, når det regner. Samtidig skal de naturligvis afspejle den personlige stil og passe til den øvrige indretning i boligen.

Selvom vores cafémøbler i forvejen er små og handy til den lille altan, kan din altan dog være så lille, at det kan være svært at få plads til et bord med to stole. I det tilfælde kan du dog tænke lidt smart og købe et altanbord, der sættes fast på altanens gelænder og kan klappes op, når du skal bruge det. Udover et altan klapbord, er det en god idé at vælge caféstole, der kan klappes sammen, når du køber altan havemøbler.

uanset hvor meget eller hvor lidt plads, du har på dit udendørsareal, så er det altid en god idé at tænke tilbehøret ind i indretningen. Hæng eksempelvis en lyskæde rundt om altanens gelænder, sæt bløde puder i stolene og pynt med smukke lanterner eller krukker på altanen. Alt sammen giver det en hyggelig atmosfære, som giver dig endnu mere lyst til at nyde mange stunder på din altan. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan skabe et hyggeligt uderum – så slip kreativiteten løs og skab din egen personlige altan.