Mest populære netop nu

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Havemøbler

Viser 24 af 299
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 299

Møbler

Se alle

altanmøbler

Se alle

havebænke

Se alle

haveborde

Se alle

havemøbelsæt

Se alle

havestole

Se alle

liggestole

Se alle

loungemøbler

Se alle

Have tilbud

Loungehavemøbler

Se alle

loungeborde

Se alle

loungesofaer

Se alle

loungestole

Se alle

loungesæt

Haveindretning

Se alle

havehynder

Se alle

hyndebokse

Se alle

parasoller

Se alle

parasolfødder + tilbehør

Se alle

småmøbler

Havetilbehør

Se alt

havedekoration

Se alle

krukker

Se alle

plejemidler

Se alle

siddehynder + tekstil

Se alle

solcellelamper

Se alle

udendørstæpper

Inspiration

Inspiration til haven

Gode råd om

havemøbler

Plejeguide

Havemøbler på tilbud

Stilfulde havemøbler til altan og terrasse

ILVA har et stort udvalg af stilfulde havemøbler til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet haveborde, havestole, liggestole, havebænke, krukker og hynder. Uanset om du leder efter møbler til altanen, haven, terrassen, sommerhuset eller kolonihavehuset, og uanset om dit foretrukne materiale er træ, metal, plastik, beton eller flet, kan du derfor finde møbler, der falder i din smag. Klik på kategorierne herover for at se vores sortiment.

Når forår bliver til sommer og solen står højt på himlen med løfte om lange og lune dage, flytter vi ud. Indretningen bevæger sig uden for hjemmets fire vægge og indtager haven med stil og hyggelige rammer.

Hos ILVA finder du netop de havemøbler og det havetilbehør, der skal til for at ramme lige præcis din stil i haven. Uanset om du er til havemøbler i plast, beton eller træ, finder du det i vores sortiment. Lad dig inspirere til en unik og hyggelig stemning i haven.

Hvilke havemøbler skal du vælge?

Er du på udkig efter billige havemøbler, eller går du efter lidt dyrere varianter? Uanset hvad har vi noget for enhver smag og pengepung. Men det er ikke prisen alene, der afgør om du skal købe. For at vælge dit rigtige havemøbler hjem til dig er det også vigtigt, at du tænker over praktik og design – det hele skal nemlig passe til dine behov.

Med havemøbler fra ILVA kan du skabe et nyt og moderne look i haven, uden at det behøver koste dig en formue. Er du indehaver af en rigtig storbylejlighed med en tilhørende lille altan, kan enkle og små altanmøbler være vejen frem. I vores sortiment finder du eksempelvis et bredt udvalg af små, stabelbare og sammenklappelige havestole.

Er det terrassen, sommerhuset eller måske kolonihaven, der trænger til nye havemøbler, kan vi tilbyde et stort havebord med plads til fire, seks eller otte personer. Dermed er der god plads til hele familien eller til hyggelige sammenkomster med vennerne. Har du en udestue eller en aflukket terrasse, kan du med fordel købe vores loungemøbler – sæt dig godt til rette med en god bog eller et godt glas vin, mens du nyder et afslappet afbræk fra den travle hverdag.

Træhavemøbler i FSC-certificeret træ

Alle vores træhavemøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. FSC-mærket er en mærkningsordning for træ fra skove, der drives bæredygtigt. Det vil sige, at der tages hensyn til dyre- og plantelivet, og at det oprindelige folks rettigheder og traditionelle brug af skoven respekteres. FSC-mærkningen tager ligeledes højde for lokalbefolkningen, idet der ansættes lokale arbejdere til træfældningen, og idet indtægten fra skovene støtter lokalsamfundet. FSC-mærket er med andre ord din garanti for, at du kan købe træmøbler med god samvittighed.

Vi har mange forskellige havemøbler i træ blandt vores udvalg. Det passer godt ind i ethvert uderum, fordi naturen på den måde smelter sammen med møblerne. Dog kan du vælge imellem forskellige træarter på dine havemøbler. Du kan blandt andet få bambus havemøbler, rattan havemøbler og teak havemøbler.

De forskellige træsorter giver også havemøblerne forskellige udtryk. Hvor rattan kan give terrassen en hyggelig sommerhusstemning, kan teak snarere give en retro vibe. Det er derfor kun din smag, der afgør, hvad der passer bedst ind hjemme hos dig. Havemøbler i træ er smukke og for mange er træ det eneste rigtige materiale til havemøbler. Men de er også sårbare over for vind, vejr og solens UV-stråler. Derfor kræver de vedligeholdelse for at holde sig smukke – et projekt til dig der elsker at hygge i haven.

Havemøbler i polyrattan – undgå vedligeholdelse

Polyrattan er et yderst populært materiale til havemøbler. Men hvad er det egentlig for et materiale? Polyratten er et flettemateriale, som bliver hyppigt anvendt inden for møbelproduktionen. Det er sammensat af polyethylen og rattan, og kombinationen er et plastmateriale, der bliver brugt som alternativ til det naturlige rattan.

Polyrattan havemøbler er populære blandt mange boligejere, fordi det er et stærkt materiale, som kan tåle de skiftende temperaturer hele året rundt. Samtidig vil UV-strålerne fra solen ikke på samme måde falme dine havemøbler i polyrattan som de vil gøre ved havemøbler i naturligt træ. Og så er der den klare fordel, at de kun behøver meget lidt vedligeholdelse – hvis nogen overhovedet.