Diverse

Spar ikke på detaljerne

Hos ILVA mener vi, at indretningen ikke er fuldendt, før de sidste detaljer er på plads. Det gælder inde i huset, såvel som ude i haven. Det er de sidste detaljer, der gør, at dit hjem føles hyggelig, personlig og behagelig. Selvom det er de store møbler, der danner rammerne for dit hjem, så er det alt pynten, som giver den hjemmelige fornemmelse. Af den grund har vi fyldt webshoppet op med diverse ting til haven – vi har alt, hvad hjertet kan begære.

Forestil dig din have med dine nyindkøbte havemøbler. De har taget tid at finde og efter langt tids søgen efter gode tilbud, står de nu endelige hjemme i din have. Terrassen er blevet fejet, nye sommerblomster er købt til krukkerne og vejret tillader shorts og t-shirts. Alt dette garanterer lange og lune dage på terrassen i det bedst mulige selskab. Selvom alle rammerne er skabt for god terrassehygge, så mangler der alligevel noget. Lanterner og alverdens ting til haven sætter prikken over i’et. Det er toppen af kransekagen. Uden de allersidste ting til haven, er terrassen upersonlig og kedelig. Når nu priserne er budgetvenlige og kvaliteten er i top, så er der ingen grund til at spare på de sidste detaljer, når det gælder ting til haven.

Ting til haven er prikken over i’et

Lanterner minder dig muligvis om datidens belysning, som kunne tages med rundt, hvor end der var behov. I dag bliver lanterner mere brugt til pynt, men giver stadig en hyggelig belysning. Udendørslamper med stærk belysning er ikke særligt behagelige på en sen sommeraften. I et godt selskab, rødvin i glasset og kødet på grillen, er det ikke nødvendigt med et kraftigt lys. Det bløde og varme lys, som en lanterne giver, skaber en hyggelig stemning, der garanterer en dejlig aften på altanen.  Ting til haven er derfor ikke bare nips – de er en vigtig del af indretningen. VIGO er den mobile siddeplads, der er lavet af fibercement og derved integrerer sig med omgivelserne. T-BUCKET er den flotte, men praktiske, opbevaring til haven, hvor du kan fylde den med andre ting til haven, eksempelvis plaider eller puder, når duggen begynder at falde. Til sidst har vi PITCHER, som let og elegant klarer terrassens krukker og potter. Der er ingen grund til at fumle med den lange haveslange, når denne fine vandkande gør tingene lettere for dig. 

Vi hjælper dig igennem hele rejsen

Det kan tage langt tid at indrette haven. Først skal der spares op, derefter skal der planlægges og så skal de bedste tilbud findes, hvor sidste skridt er selve købet. Vi hjælper dig gerne hele vejen - det er derfor, vi er her. Først står vi klar med hjælp til finansieringen i samarbejde med Nordea Finans, hvor du kan betale i små bidder uden, at det koster noget. Derefter skal haven planlægges og indrettes. Selvom vi er formidable til havemøbler, så har vi også styr på de andre ting til haven. Vi står klar, når du har brug for det – også online.