Kurv
Kurv

Colmar Havebænk

Havebænk i fibercement og sortmalet FSC® akacietræ, der stammer fra en bæredygtig skov. Da fibercement er et naturmateriale, kan der forekomme nuanceforskelle. Bænken har håndtag i hver side, så den nemmere kan flyttes rundt på terrassen eller i haven.
2.999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Colmar

Havebænk i unikt, naturligt design

Brug en elegant bænk til at indrette dit udemiljø. Uanset om du har en stemningsfuld terrasse, en charmerende baggård eller en naturlig have, skal Colmar-bænken nok komme med en hyggelig og indbydende atmosfære. Her får du de perfekte rammer til hyggelige og afslappende stunder i haven.

Find dit favoritsted i haven

Når de skønne solstråler finder vej til haven, er der ikke noget bedre end at sidde i fred og ro og bare nyde den danske sommer. Til det formål er Colmar-havebænken det ideelle møbel. Tilføj skønne puder og bløde tæpper, og du har hurtigt det dejligste spot i haven.

Brug bænken i kombination med matchende haveskamler i fibercement, der fungerer ideelt som små borde, hvor du kan stille planter og lanterner eller have drikkevarer stående.

Colmar-bænkens ben består af fibercement, der er et stærkt, råt og naturligt materiale, der giver et rustikt udtryk i haven eller på terrassen. Hvis fibercementen får små skrammer, kan du nemt slibe dem væk, og efterbehandle bænken med voks. Blandt andet derfor er det et materiale, der holder længe, og du kan derfor nyde bænken i din have i mange år. Selve sædet er udformet i FSC-certificeret akacietræ, der er en meget hårdfør træsort, der kan holde til at stå udendørs i lang tid. Vi anbefaler dog, at du opbevarer bænken i et tørt, ventileret rum, når sommersæsonen er ovre.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Havebænke
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  160 cm
 • Vægt
  40,41 kg
 • Bredde/Dybde
  35 cm
 • Ben
  Ben i fibercement
 • Sæde
  Sæde i sortmalet FSC® akacie
 • Varenummer
  1039196

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...