De mest populære haveborde

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Haveborde

Viser 22 af 22
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 22 af 22

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Skal du have et stort eller lille havebord?

Når du er på udkig efter et havebord, er der mange varianter at vælge mellem. Du finder både store og små haveborde her på siden, så du har mulighed for at få den størrelse, der passer bedst ind på din altan eller terrasse.

Og det er ikke kun i forhold til størrelsen, at der er frit valg på hylderne. Du kan også vælge mellem et firkantet eller rundt havebord, ligesom du kan vælge mellem mange materialer. Uanset om du foretrækker et granit havebord, teak havebord eller et havebord i fibercement, har vi et stort udvalg, du kan vælge blandt.

Hvilket materiale passer til stilen i din have?

Når du skal købe et havebord til din altan eller terrasse, er stilen på dit havebord afgørende for, hvordan det smelter ind i resten af havens udtryk. Et beton havebord kan understrege en moderne, rå og industriel stil på terrassen, mens et havebord i træ giver et blødere og mere nordisk udtryk.

Formen på bordet er bestemt heller ikke uvæsentlig, når det kommer til stilen. Et firkantet havebord i granit eller beton understøtter den stramme stil, mens et rundt havebord i træ understreger den mere bløde og varme stil. Derfor er det helt op til dig at finde frem til, hvilket havebord der bedst kan matche din personlige stil.

Glem ikke at matche havebord med stole

Har du allerede havestole derhjemme? Så kan du sagtens købe et havebord separat. Her skal du dog også tænke på at finde et, der matcher stilen på dine havestole, så du får et harmonisk udtryk i dit samlede havesæt.

Har du hverken havebord eller -stole på terrassen eller altanen, kan du også købe det som samlet sæt. Det gælder, hvad enten du er vild med runde haveborde, eller du leder efter et havebord i beton eller et andet materiale. Vi har sammensat en række sæt for dig, hvor der ovenikbet er penge at spare, hvis du køber bord og stole sammen. Du finder der mange havesæt lige her: Havemøbelsæt

Foretrækker du et vedligeholdelsesfrit havebord?

Har du ikke mod på eller lyst til at bruge tid på at vedligeholde dit havebord og dine havestole? Så kan det være en god idé at gå udenom et havebord i træ. Det kræver nemlig vedligeholdelse, hvis du gerne vil bevare den smukke glød i træet.

Haveborde bliver ofte udsat for lidt af hvert, ikke kun vejrmæssigt men også brugsmæssigt. Derfor er alle vores borde fremstillet i en solid og slidstærk kvalitet med mange års holdbarhed, så du kan have glæde af dit nye havebord mange år frem. Hvis du foretrækker havemøbler med et minimum af vedligeholdelse, kan vi varmt anbefale materialer som eksempelvis plast eller Duraboard, der kun kræver rengøring efter behov. Vi anbefaler desuden, at man opbevarer havemøblerne tørt om vinteren - fx i et skur eller i garagen. På den måde minimerer du risikoen for aflejringer af skidt, kalk, alger eller lignende, der kan gøre særligt havebordet medtaget at se på. Du kan læse flere gode råd om vedligeholdelse af havemøbler her: Plejeguide til havemøbler

Med et havebord i fibercement får du også et havebord med minimalt behov for vedligeholdelse. Fibercement er lavet af et kunstmateriale og natursten, der gør det til et modstandsdygtigt og robust bord, der dog er lettere end et traditionelt stenbord. Det ligner også et almindeligt stenbord, men indholdet af kunstmateriale gør det langt lettere at vedligeholde.

Køb et havebord på tilbud hos ILVA

Vores tilbudsavis udkommer hver uge – fyldt med gode tilbud og attraktive rabatter – og du kan naturligvis få de samme gode tilbud, uanset om du handler i butikken, eller om du handler online. Se alle haveborde på tilbud netop nu. Se også vores brede udvalg af havestole, der passer til vores haveborde. Vi har desuden et stort udvalg af hynder og plaider, så du også kan nyde haven i forsommerens og sensommerens kølige luft.

Når du handler hos ILVA, får du ikke kun en høj kvalitet til en lav pris. Du får også prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du handler online, eller du handler i et af vores danske varehuse. Vi ser frem til at levere dit drømmehavebord.