Kurv
Kurv

Milford Havebord 200 x 90 x 75 cm

Havebord med bordplade i mørkegrå polystone og stel i galvaniseret sort pulverlakeret metal. Polystone er et letvægtsmateriale, der er yderst holdbart og nemt at vedligeholde. Hver bordplade er håndlavet og derfor unik.
Før 8.499,-
6.499,-
Spar 2.000,-

Del din betaling op Vælg finansiering med Express Bank i kurven
Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Milford

Moderne enkelthed

Med det moderne Milford havebord kan du bringe hjemmets nordiske og minimalistiske indretning med ud på terrassen og skabe et udtryksfuldt uderum, der indbyder til hygge og godt samvær hele sommeren.

Indret dit udendørs yndlingsspot på terrassen


De simple materialer og bordets skarpe linjer giver tilsammen et havebord, der understreger hjemmets stilrene udtryk og passer ind på enhver terrasse. Indret dit nye yndlingsspot og skab din egen stil med præcis de havestole og andet smukt havetilbehør, som du bedst kan lide. På den måde bliver det en skøn fornøjelse at bruge mange gode timer udendørs omkring bordet til dagens måltider med familien eller på de lange, lune sommeraftener, der indbyder til udendørs hygge.

Havebordets bordplade er udformet i polystone, der har det samme rå og stilrene udseende som rigtig sten, men samtidig er et letvægtsmateriale, som gør det nemmere at flytte på bordet og placere det der, hvor du får mest glæde af det. Sammen med bordbenene i pulverlakeret metal udgør materialerne et havebord, der er yderst holdbart i alt slags vejr og kræver minimal vedligeholdelse.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Haveborde
 • Højde
  75 cm
 • Længde
  200 cm
 • Vægt
  55 kg
 • Bredde/Dybde
  90 cm
 • Siddepladser
  6 pers.
 • Stel
  Stel i galvaniseret sort pulverlakeret metal
 • Bordplade
  Bordplade i mørkegrå polystone
 • Varenummer
  1055314

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...