Kurv
Kurv

Arctic Gaspejs

Gaspejs i fibercement med lavasten og brænder i rustfrit stål. Der medfølger overtræk til både pejs og gasflaske. Overtræk skal altid anvendes, når pejsen ikke bruges, da lavastenene ikke må blive våde. Gasslangen har en længde på 230 cm ekskl. gasflaske.
3.799,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Arctic

Dekorativ hyggespreder

Der er ikke noget, der skaber ekstra hyggelig stemning som en pejs med åben ild. Nu kan du rykke aftenhyggen ud på terrassen med denne dekorative gaspejs og bruge mange hyggelige timer med dine nærmeste. Arctic gaspejsen vil ikke kun pynte på enhver terrasse, men også skabe den helt rigtige varme stemning på de lange, lune sommeraftener.

Skru op for hyggen på terrassen


Arctic gaspejsen er udført i moderne og stilren fibercement med smukke lavasten og kan give nyt liv til din terrasse og danne rammen for mange gode stunder med familien eller alene med en dejlig plaid og en god kop kaffe under åben himmel. Pejsen bruger ikke strøm, og du kan derfor placere den lige dér, hvor du ønsker at skabe et ekstra hyggeligt miljø i dit uderum.


Der medfølger overtræk til både pejs og gasflaske, så du kan passe ekstra godt på din Arctic gaspejs, når den ikke er i brug.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Havedekoration
 • Diameter
  76,5 cm
 • Højde
  27,5 cm
 • Vægt
  30 kg
 • Ekskl
  Ekskl. gasflaske, overtræk til gasflaske medfølger
 • Brænder
  Brænder i rustfrit stål
 • Materiale
  Fibercement Med lavasten
 • Varenummer
  1055433

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...