Kurv
Kurv

Havestole i metal

Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Filtreret efter
Nulstil filtre
Pris:199-2999 DKK
Materiale (Sæde / Ryg): Metal
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Sæde / Ryg)

Skab rustik hygge på terrassen med havestole i metal og stål

Hvis du drømmer om afslappende sommermåneder, hvor du kan nyde din have eller altan uden for meget vedligeholdelse, så er havestole i metal en god løsning til dig. De har nemlig en overfladebehandling, der gør at de kan stå ude hele året uden at ruste.

Havestole i metal er dog ikke kun til dig, der elsker praktiske løsninger; de giver også et hyggeligt og rustikt modspil til haver og alterner med masser af blomster og planter. Og hos ILVA har vi et varieret udvalg af metalhavestole, så der er noget til enhver smag – og ethvert uderum.

Sådan passer du på dine havestole i metal

Både havestole i stål og metal er utroligt stærke, så vælger du et af disse materialer, er du sikker på at få et havemøbel, der holder i mange år. Og det koster ikke ret mange timer i vedligeholdelse. Faktisk finder du flere metalhavestole blandt vores vedligeholdelsesfrie havemøbler. De skal blot rengøres en gang imellem, eftersom de står ude i flere måneder.

Når du skal rengøre dine havestole i metal, behøver du ikke andet end en klud og noget sæbevand – anvend gerne et plejemiddel, der er egnet til metal. Stolene kan også sagtens klare at stå ude hele året, men hvis du gerne vil forlænge levetiden, kan du overveje at sætte dem et tørt sted vinteren over. Du kan også overveje at investere i et overtræk til havemøbler.

Suppler dine metalhavestole med bløde hynder

Hvis du vil sidde ekstra godt i dine metalhavestole, kan det være en god ide at supplere dem med nogle bløde hynder. Det øger både siddekomforten og kan være et farverigt pust, hvis du for eksempel vælger havestole i sort metal. Når du ikke bruger hynderne, kan du opbevare dem i en praktisk hyndeboks.

Du kan også dekorere stolene med pyntepuder og plaider, så du og dine gæster er sikre på at holde varmen, selv på kølige sommeraftener.