Hyndebokse

Avignon

2.799,-
Før 3.999,- SPAR 1.200,-

Antal på web-lager: 55 ?

Se mere
Havana

999,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Se mere
Lyon

3.599,-
   

Antal på web-lager: 100+ ?

Se mere
Nice

3.999,-
   

Bestillingsvare ?

Se mere
Toronto

3.699,-
   

Antal på web-lager: 47 ?

Se mere

Hyndebokse – sommeren store redningshelt

Havehynder er bare mest behagelige, når de er tørre og rene. Når sommeren melder sin ankomst og hverdagen bliver rykket udenfor, så er der behov for hyndebokse. Hyndebokse er nemlig den vidunderlige opfindelse, der holder styr på dine udendørs havehynder. Når nattens mørke bryder frem og duggen falder, så kommer din hyndeboks dig til undsætning. Når det danske sommervejr igen er utilregnelig, er hyndeboksen kampklar. Det gode ved en hyndeboks fra ILVA er, at den kan tåle lidt af hvert. Du kan derfor trygt lade din nyindkøbte hyndeboks stå udenfor – det kan den sagtens tåle.  Dette firkantede og praktiske væsen kan nemt blive din bedste ven om sommeren. Hvis der er noget, der kan få en stue til at se rodet ud, så er det en stor bunke havehynder, som tager sig et hvil på gulvet. Hvor skal du ellers gøre af de mange store havehynder? En stor hyndeboks er altid svaret.

Køber du en hyndeboks fra ILVA, er du garanteret en topkvalitet, der ikke kan findes andre steder. Vores hyndebokse er lavet af børstet polyrattan, hvilket både er en fryd for øjet, men også enormt praktisk. Der er derfor ingen undskyldninger, når vejrudsigten varsler sommervejr. En hyndeboks er et must, når havemøbelsæsonen er skudt i gang.

En brik i et større puslespil

Når hyndeboksen er på plads, bør du lige tage et kig på, hvilke hynder, der skal opbevares deri. ILVA har en masse flotte havehynder; du behøver derfor ikke holde dig til de kedelige og traditionelle havehynder. Giv din haveindretning et lille spark ved at vælge farverige og blomstrede hynder, der passer perfekt til en sommerstemning.  Når havemøblerne er på plads, så har du alle ingredienserne på plads til en hyggelig og stemningsfuld sommer. Det allersidste krydderi på tilværelsen finder du ligeledes her på siden i form af lanterner, krukker, plaider og alverdens andre ting til haven. I denne sæson er der fokus på de skønne og dekorative lanterner, der skaber en perfekt hyggestemning. En hyndeboks er derfor kun en lille, men vigtig, brik i et større puslespil, når havesæsonen er skudt i gang. Gå på udkig