Indret din altan

Altanen er en skøn måde at komme ud i det fri, for alle som bor i lejlighed. Den fungerer, som et fantastisk ekstra rum i forårs- og sommermånederne og kan skabe rammerne om mange hyggelige timer i selskab med familie og venner. Uanset om din altan er af den mindre slags, eller om du har plads til lidt ekstra, finder du her inspiration til, hvordan du kan skabe dit ultimative frirum på altanen.

1. Lounge havestole 2. Tæpper 3. Krukker 4. Puder 5. Lanterner 6. Altansæt

Er din altan ikke af den største slags, kan du sagtens skabe et lækkert udtryk med få elementer. Investér i en enkelt cool loungestol, gerne i en frisk sommerfarve, tilføj en stor eksotisk plante og sæt en fin lanterne frem. Puder og plaider hygger og et udendørstæppe er med til at give en rumlig følelse. Og så er du ellers klar til at nyde det danske sommervejr på altanen. 


Tag et ferieminde med hjem fra rejsen, for at skabe en rigtig sommerstemning på altanen. Det kunne være i form af en fin stråhat, en stor konkylie fra stranden eller en anden form for dekorativt nips der kan pynte. Det vil samtidig tilføre masser af personlighed. 


Det kan være svært at skabe stemning og liv når pladsen på altanen er trang, men den opgave klarer grønne planter i fine krukker snildt. Denne sæson er det især krukker i terracotta, der hitter. Sæt krukker i forskellige størrelser sammen, for at skabe små stilleben på altanen. Giv dit uderum et ekstra skud sommerstemning med et fint stel. Du kan give borddækningen et lille tvist ved at mikse og matche stel i forskellige mønstre – det vil helst sikkert skabe blikfang.