Kurv
Kurv
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Hand-Me Loungesidebord

Hvidmalet sidebord i FSC® eukalyptustræ, der kommer fra en bæredygtig skov. Bordet har et håndtag midt på pladen, som gør det nemt at tage bordet med rundt på terassen eller i haven. Kan bruges ude hele sommerhalvåret, men bør stå inde over vinteren.
699,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Hand-Me

Et lille bord er brugbart i hvilken som helst indretning og til hvilket som helst formål. Til at stille kaffekoppen fra på, til en fin plante eller som pynt i et tomt hjørne. Uanset hvordan din terrasse er indrettet, kan du uden tvivl finde et sted at placere det lille Hand-Me-sidebord.

Brug et lille bord til det mest nødvendige

Når du ligger på terrassen i din liggestolen, skal du have alle dine nødvendigheder lige ved hånden. Derfor er det oplagt at have et lille sidebord som Hand-Me stående på enhver terrasse. Hand-Me-bordet er enormt praktisk - blandt andet fordi det smarte håndtag giver dig muligheden for at flytte bordet rundt helt uden problemer.

Hand-Me-havebordet er udført i FSC-certificeret eukalyptustræ, der både er elegant og robust. Træet holder godt til det danske vind og vejr, og derfor er Hand-Me også et bord, som du nemt kan have stående i mange år, hvis du behandler det rigtigt. Vi anbefaler, at du behandler bordet med olie årligt, så det bevarer sit elegante udtryk og holder så længe som muligt. Desuden bør du opbevare Hand-Me-bordet i et tørt, ventileret rum, når sommersæsonen er forbi.

Selvom vi kalder Hand-Me for et sidebord til terrassen, kan du naturligvis også bruge bordet indenfor uden problemer. Hvis du eksempelvis mangler et mindre bord til entreen eller til et hjørne i stuen, klarer Hand-Me naturligvis også den udfordring. Med Hand-Me er det kun din fantasi, der sætter grænserne for de mange muligheder.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungemøbler
 • Diameter
  49 cm
 • Højde
  45 cm
 • Vægt
  2,6 kg
 • Materiale
  Hvidmalet FSC® eucalyptus
 • Håndtag
  Med håndtag
 • Varenummer
  1045193

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...