Mest populære loungesæt

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Forskøn din terrasse med et loungesæt

Måske har du allerede indrettet din terrasse med klassiske havemøbler, som du gerne vil supplere med et moderne loungesæt. Eller måske står din terrasse helt tom og venter på, at du indretter den med smarte havemøbler. Et udendørs loungesæt kan være anvendelig i mange forskellige sammenhænge. Du kan både bruge loungemøbler som de primære møbler på din terrasse, og du kan også anvende dem som et supplement til dine øvrige havemøbler.

Havemøbler – loungesæt til en hyggekrog i haven

Trenden med loungesæt er kommet for at blive, og det forstår vi godt her hos ILVA. Loungemøbler skaber en helt særlig laid-back stemning, og de nærmest indbyder til, at du sætter dig ned med et glas køligt hvidvin i hånden og nyder solens varme stråler. Med et loungesæt til haven kan du sætte prikken over i’et på indretningen af din have eller din terrasse.

Giv dig selv lov til at nyde din have med lækre havemøbler, som gør det til en sand fornøjelse at opholde dig udendørs. Det vil du aldrig fortryde. Og dine gæster vil med garanti også sætte pris på at blive inviteret til grill og sommerhygge i din hyggekrog i haven. Når først de har plantet sig i en af dine loungestole, kan enhver sommeraften nemt blive lang.

Vedligeholdelsesfrit loungesæt i polyrattan

Når du køber havemøbler, er det altid værd at have in mente, hvor meget tid og lyst du har til at skulle vedligeholde dem. Uanset om du køber et have loungesæt eller et mere klassisk havebord med stole til, har det stor betydning, hvilket materiale møblerne er lavet i. Havemøbler i træ vil altid kræve en vis grad af vedligeholdelse, hvis de skal holde i mange år. Sådan forholder det sig ikke med havemøbler i polyrattan.

Køber du et loungesæt i polyrattan, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt de trænger til en omgang olie eller maling. De kræver ikke den mindste smule vedligehold. Det eneste, du skal sørge for med den type af havemøbler, er at gøre dem rene med en klud en gang i mellem.

Loungesæt til ethvert behov

Her på siden finder du et stort udvalg af loungemøbler. Vores loungesæt består alle af et loungebord med matchende stole. Du kan både vælge et mindre loungesæt bestående af et lille bord og to stole, eller du kan gå efter et sæt med et større loungebord med matchende sofa eller flere stole. Har du en stor terrasse med masser af plads, kan du gå efter både sofa og stole. Så er der plads til at invitere mange gæster eller holde en skøn sommerfest ude i det fri.

Vi har alt inden for havemøbler, og hvad enten du har en lille altan, som du skal have indrettet med havemøbler, eller en stor terrasse, som du skal have piftet op med et smart loungesæt, har vi en række af gode bud til dig her på siden og i vores fysiske butikker.