Kurv
Kurv

Markland Loungesofa

Loungesofa med armlæn. Sofaen har stel i FSC® akacietræ. Ryggen og sædet er i mørkegrå rundt reb. Til sofaen medfølger hynder i mørkegrå olefin stof.
Før 5.799,-
4.499,-
Spar 1.300,-

Del din betaling op Vælg finansiering med Express Bank i kurven
Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Markland

Loungestemning i skønne omgivelser

Når det er tid til afslapning, kræver det nogle skønne omgivelser at læne sig tilbage i. Lad os præsentere dig for Markland-loungesofaen, der giver en skøn fornemmelse af luksus i uderummet.

Et nostalgisk tilbageblik

Med design inspireret af 50ernes designtraditioner, kan du roligt læne dig tilbage og nyde sommeren og varmen i Markland-loungesofaen. Her får du en skøn forening af smukke detaljer og elegante kurver. Marklands hynder er afrundede og giver loungemøblerne et fyldigt udtryk. Da sofaen ikke er så dyb som mange andre modeller, egner den sig også særligt godt til den mindre terrasse, en dejlig altan, eller hvis du vil indrette et hyggeligt lille hjørne i haven.

Sofaen er et bæredygtigt valg, som du kan bruge i din indretning med god samvittighed. Alle trædele i Markland-loungeserien er udført i FSC-certificeret akacietræ. Akacietræ er en hårdfør træsort, der egner sig godt til at stå udendørs i det danske klima, der til tider kan være noget omskifteligt.

Brug Markland-loungesofaen i selskab med seriens loungestol for at fuldende det elegante retrolook i dit uderum.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungesofaer
 • Højde
  66 cm
 • Længde
  148 cm
 • Vægt
  21 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Hynder
  Hynder i mørkegrå olefin
 • Stel
  Stel i FSC® akacietræ
 • Materiale
  Sæde og ryg i grå rundt reb
 • Varenummer
  1063885

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...