Kurv
Kurv

Henderson Loungehvilestol

Loungehvilestol i naturfarvet halvrund polyrattan, stel i aluminium og hynder i mørkgrå polyester.
3.999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Henderson

Nyd tilbagelænet afslapning i haven

De fleste elsker at slappe af i en skøn lænestol. Derfor vil du med sikkerhed også elske at indrette din have eller terrasse med en lounge-lænestol som Henderson, der fungerer som den perfekte ramme for sommerens afslappende stunder.

Sommer betyder tid til hygge i bløde omgivelser

Uderummet er uden tvivl hjemmets skønneste rum, så snart solen viser sig og temperaturen stiger. Derfor fortjener haven, at du indretter den med stilfulde havemøbler, der øjeblikkeligt indbyder til timevis af hygge sammen med dem, du holder af. Henderson-havestolen er oplagt, når du trænger til afslapning efter en lang dag, og når du trænger til kvalitetstid med dine nærmeste.

Indret din terrasse med Henderson-loungestolen sammen med en elegant sofa i samme charmerende design for at skabe et hyggeligt og indbydende loungemiljø, hvor familien uden tvivl vil nyde at spendere sommeren.

Henderson-loungestolen er udført i naturfarvet polyrattan, der er et plastikmateriale, der fint klarer at stå på terrassen i løbet af sommeren. Polyrattan tager ikke skade af skiftende vejr og UV-stråler, og du kan derfor have møblerne til at stå på terrassen. Desuden kræver materialet meget lidt vedligeholdelse og bliver hurtigt rent med bare en simpel rengøring.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungestole
 • Højde
  75 cm
 • Længde
  88 cm
 • Vægt
  10 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Hynder
  Hynder i mørkgrå polyester
 • Stel
  Stel i aluminium
 • Materiale
  Natur halvrund polyrattan
 • Varenummer
  1044675

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...