Kurv
Kurv

Markland Loungehvilestol

Loungehvilestol med armlæn. Stolen har stel i FSC® akacietræ. Ryggen og sædet er i mørkegrå rundt reb. Til stolen medfølger hynder i mørkegrå olefin stof.
3.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Markland

Læn dig tilbage i skøn 50er-stemning

Når det er tid til afslapning, skal der naturligvis være skønne omgivelser, hvor du kan læne dig tilbage i. Lad os præsentere Markland-loungestolen, der giver en skøn fornemmelse af luksus i dit uderum.

Luksus i uderummet

Med design inspireret af 50ernes designtraditioner, kan du roligt læne dig tilbage og nyde sommeren og varmen i Markland-loungestolen. Her bliver smukke detaljer og elegante kurver forenet i en dejlig loungestol. Markland har afrundede ryghynder, der tilfører et fyldigt og imødekommende udtryk. Da stolens sæde ikke er så dybt som mange andre modeller, egner den sig også særligt godt til en mindre terrasse, en hyggelig altan, eller hvis du vil indrette et lille hjørne i din have.

Markland-loungestolen er et bæredygtigt valg, som du kan bruge i din indretning med god samvittighed. Alle trædele i Markland-loungeserien er udført i FSC-certificeret akacietræ. Akacietræ er en træsort, der holder til meget, og som derfor egner sig rigtig godt til at stå udenfor i det danske klima, der, som bekendt, kan være noget omskifteligt.

Brug Markland-loungestolen i selskab med seriens loungesofa for at fuldende det elegante retrolook i dit uderum.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungestole
 • Højde
  66 cm
 • Længde
  80 cm
 • Vægt
  12 kg
 • Bredde/Dybde
  73 cm
 • Hynder
  Hynder i mørkegrå olefin
 • Stel
  Stel i FSC® akacietræ
 • Materiale
  Sæde og ryg i grå rundt reb
 • Varenummer
  1063884

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...