I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

141varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 141

Pladsbesparende altanmøbler

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af pladsbesparende altanmøbler i forskellige størrelser og materialer. Fælles for dem alle er, at de er slidstærke, enkle i designet og har et moderne snit, der følger trenden inden for nordisk boligindretning. Uanset om du foretrækker møbler i plast, træ eller metal, er vi derfor overbeviste om, at vi har dine drømmemøbler til altanen.

Mange lejligheder er opført med små altaner, hvor det gælder om at være kreativ, hvis pladsen skal udnyttes optimalt. Det stiller i høj grad krav til altanmøblerne, der både skal være mindre end almindelige havemøbler og kunne holde til alt slags vejr, da man i en lejlighed almindeligvis ikke har mulighed for at tage møblerne ind, når det regner. Samtidig skal de naturligvis afspejle den personlige stil og passe til den øvrige indretning i boligen.

Alt dette har vi taget højde for, og i vores sortiment finder du derfor et alsidigt udvalg af små og praktiske cafésæt og cafémøbler i mange forskellige farver og materialer. Mange af møblerne kan klappes sammen, så de optager minimalt med plads, når de ikke er i brug. Vi gør det med andre ord nemt for dig at udnytte pladsen på din altan, næsten uanset hvor lille den end måtte være.

Cafésæt i teak og polyrattan

En række af vores mest populære altanmøbler er fremstillet i teak, som er en eksklusiv træsort med en smuk, dyb glød. Teaktræet er certificeret af FSC (Forest Stewardship Council), der er en international mærkningsordning for bæredygtigt træ. Certificeringen er din garanti for, at der er taget hensyn til dyr og planteliv, at der er taget hensyn til de oprindelige folks rettigheder, og at skovarbejderne er sikret ordentlige arbejdsvilkår og en fair løn.

Ønsker du et mere billigt alternativ kan du vælge et af vores mange altansæt i solid plastik. De er nemme at vedligeholde og rengøre, og de kan fås i en lang række forskellige farver. Alle vores møbler er fremstillet i den samme høje kvalitet, så de kan tåle vejr og vind og holde til det daglige slid. Et cafésæt fra ILVA er derfor en god investering, der holder i mange år.

Blandt vores store udvalg af farver og designs finder du helt sikkert et altanmøbel, der falder i din smag. Vi har også et stort udvalg af havestole og haveborde, hvis du har plads til lidt ekstra på altanen eller mangler nye møbler til sommerhuset eller kolonihaven. Se også vores udvalg af havetilbehør og krukker, hvis du ønsker pynteting til at personliggøre altanen.

Køb altanmøbler på tilbud hos ILVA

Vi får nye møbler på tilbud hver uge, og hvis du har heldet med dig, har vi altanmøbler på tilbud i denne uge. Du kan også tage et kig i vores tilbudsavis, hvis du ønsker at se alle vores gode tilbud på ting og møbler til haven. Tilbuddene er naturligvis gældende både online og i vores varehuse.

Når du handler hos ILVA – online eller i varehuset – følger der prissikkerhed og retur- og fortrydelsesret med i prisen. Det er din sikkerhed for, at du får møblerne til den bedste pris, og at du kan returnere møblerne, hvis du grundet et øjebliks ubeslutsomhed ikke får købt de rette møbler.