12varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 12 af 12

Dekorative havebænke

Mange husejere drømmer om at sidde på en havebænk i haven på en varm sommerdag, mens de nyder duften af nyslået græs og lytter til fuglene, der synger. Den drøm kan blive til din virkelighed nu – hvis du har haven, har vi havebænken. Vi har et bredt udvalg af bænke i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan finde netop den bænk, der passer ind i din have.

En havebænk skaber en hyggelig stemning i haven. Uanset om haven er velplejet med nyslået græs og tilplantede blomsterbede, eller om haven vokser vildt og frodigt som en jungle sydpå. Bænken kan stå ved det moderne hus med store vinduespartier og stilrene flader, eller den kan stå ved det lille sommerhus med en tilhørende lille og vild have.

Havebænken passer ind alle steder, hvor den spreder ro og opmuntrer til et lille hvil i løbet af en travl dag. Har du en stor terrasse, kan en bænk være et godt og anderledes alternativ til de traditionelle havemøbler. Stiller du et bord imellem to bænke, fungerer disse perfekt som et samlingspunkt for hele familien, der indbyder til hyggelige stunder under åben himmel i de lune sommermåneder.

Vælg den rette havebænk

Uanset om du er til hvide, sorte eller naturlige havebænke, så finder du hos ILVA med sikkerhed en havebænk, der passer ind i din personlige boligindretning. Vi har både den klassiske træbænk i mahogni eller akacietræ såvel som moderne bænke i flot kurveflet og med et design, der udspringer af de nyeste nordiske trends inden for boligindretning.

De enkle og stilrene designs gør, at en havebænk fra ILVA passer ind i enhver have, og den kan uden besvær sættes sammen med andre havemøbler. Du behøver derfor ikke at udskifte alle havens møbler, blot fordi du drømmer om en flot bænk som en del af havens indretning. Vores bænke er alle lavet af kvalitetsmaterialer, der kan holde til det slid, som et dagligt brug medfører.

Bænkene er nemme at vedligeholde; tør dem med en fugtig klud for at fjerne det skidt og snavs, der helt naturligt kommer på møbler, der står udendørs. Overfladebehandlingen gør, at bænkene kan tåle at stå udendørs uden at blive ødelagt af vejr og vind, hvilket er en fordel, hvis du ikke har et skur eller en terrasse, hvor møblerne kan sættes ind i dårligt vejr.

Køb havebænke på tilbud hos ILVA

Vi har altid et bredt udvalg af havemøbler på tilbud, og hvis du er heldig, har vi havebænke på tilbud i denne uge. Se alle de andre gode tilbud i vores tilbudsavis – måske kan du finde et sæt dekorative hynder til havebænken eller forskelligt havetilbehør og krukker, der kan pynte i haven. Vi tilbyder alle kunder prismatch, leveringsgaranti og retur- og fortrydelsesret, for hos ILVA er god service og konkurrencedygtige priser en selvfølge.