I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

549varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 549

Havemøbelsæt med matchende borde og stole

Med et havemøbelsæt fra ILVA får du et sæt matchende borde og stole i kvalitetsmaterialer, der holder i mange år frem. Vores designs er inspireret af den nordiske stil inden for boligindretning, hvor det enkle og elegante møder det funktionelle. Uanset om du er til farvestrålende møbler, der vækker opsigt eller blot vil have et naturligt og enkelt havemøbelsæt, finder du det her hos ILVA.

Vores sortiment rummer alt fra store havesæt med plads til 8 personer til små cafésæt med plads til 2 personer. Hvad enten du har en stor have med masser af plads eller blot en lille altan i lejligheden, kan vores havemøbelsæt forvandle den til et sted, hvor du har lyst til at opholde dig i de varme måneder. Vores møbelsæt er med andre ord en uundværlig del af indretningen.

Med mere end 400 forskellige havesæt i sortimentet, er der mange at vælge imellem. Vores havemøbelsæt kommer i utallige designs, farver og størrelser, så tag et grundigt kig, så du er klar til sommeren. Brug filtrene øverst på siden til at sortere sættene efter pris, eller besøg dit lokale ILVA-varehus, og lad dig inspirere af vores mange forskellige møbeludstillinger.

Vælg havesæt i de rigtige materialer

Vores havemøbelsæt kan fås i mange forskellige materialer, heriblandt træ (egetræ, akacietræ, bambus, eukalyptustræ, teaktræ m.fl.), granit, beton, glas, metal og flet. Havemøbler i naturtræ er det oplagte valg til den elegante lyse terrasse eller den tilgroede have ved sommerhuset. Ønsker du et mere moderne udtryk kan du vælge vores havemøbler i glas, metal, beton eller granit.

Hvis du gerne vil undgå at bruge al for meget tid på pleje og vedligeholdelse af dine havemøbler, er det særligt vigtigt at overveje materialet grundigt. Nogle materialer som eksempelvis plast, polyrattan eller glas kræver stort set ingen vedligeholdelse og skal dermed blot rengøres efter behov. Træ vil i de fleste tilfælde kræve lidt mere omhyggelig pleje for at forblive flot gennem mange år. I vores plejeguide til havemøbler, kan du læse meget mere om vedligeholdelse af forskellige typer af materialer. Dermed kan du vælge netop de havemøbler, der passer bedst til dig: Plejeguide til havemøbler Uanset hvilket materiale, du går efter, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores havemøbler kan dermed holde til selv en traditionel ustadig dansk sommer.

Foruden vores store sortiment af havemøbelsæt har vi en lang række produkter, der gør dine udendørsomgivelser endnu mere hyggelige og indbydende. Tag eksempelvis et kig på vores lækre parasoller, så du er sikret et skyggested i den bagende sol. Vi har også komfortable og flotte siddehynder til dit nye havesæt og et bredt udvalg af krukker.

Køb havemøbelsæt på tilbud hos ILVA

Find gode tilbud i vores tilbudsavis, der udkommer hver uge. Tilbuddene gælder, uanset om du handler online i vores webshop, eller om du handler i dit lokale ILVA-varehus. Se alle havemøbelsæt på tilbud netop nu. Hvis du kun har brug for ét enkelt møbel, kan du naturligvis købe både haveborde og havestole enkeltvist.

Som kunde hos ILVA er du garanteret en høj kvalitet til en lav pris – vi tilbyder nemlig alle kunder prissikkerhed. Som kunde får du desuden retur- og fortrydelsesret, uanset om du handler online eller i varehuset. Hvis du ønsker det, kan vi levere dit havesæt lige til døren – også når du handler i varehuset.