300varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 300

Havemøbelsæt med matchende borde og stole

Med et havemøbelsæt fra ILVA får du et sæt matchende borde og stole i kvalitetsmaterialer, der holder i mange år frem. Vores designs er inspireret af den nordiske stil inden for boligindretning, hvor det enkle og elegante møder det funktionelle. Uanset om du er til farvestrålende møbler, der vækker opsigt eller blot vil have et naturligt og enkelt havemøbelsæt, finder du det her hos ILVA.

Vores sortiment rummer alt fra store havesæt med plads til 8 personer til små møbelsæt med plads til 2 personer. Hvad enten du har en stor have med masser af plads eller blot en lille altan i lejligheden, kan vores havemøbelsæt forvandle den til et sted, hvor du har lyst til at opholde dig i de varme måneder. Vores møbelsæt er med andre ord en uundværlig del af indretningen.

Med mere end 400 forskellige møbelsæt i sortimentet, er der mange at vælge imellem. Vores havemøbelsæt kommer i utallige designs, farver og størrelser, så tag et grundigt kig, så du er klar til sommeren. Brug filtrene øverst på siden til at sortere sættene efter pris, eller besøg dit lokale ILVA-varehus, og lad dig inspirere af vores mange forskellige møbeludstillinger.

Vælg de rigtige materialer

Vores havemøbelsæt kan fås i mange forskellige materialer, heriblandt træ (egetræ, akacietræ, bambus, eukalyptustræ, teaktræ m.fl.), granit, beton, glas, metal og flet. Havemøbler i naturtræ er det oplagte valg til den elegante lyse terrasse eller den tilgroede have ved sommerhuset. Ønsker du et mere moderne udtryk kan du vælge vores havemøbler i glas, metal, beton eller granit.

Vedligeholdelseskravet til vores havemøbelsæt er minimalt. Vores plastikmøbler skal blot vaskes af i sæbevand, og vores træmøbler i naturtræ skal kun have en omgang med sæbespåner – så er de som nye igen og klar til en god dansk sommer. Kvaliteten er naturligvis altid helt i top, da vores møbler skal kunne holde til at blive brugt udendørs uden at blive ødelagte af vejret. Du kan derfor trygt lade havemøblerne stå ude i det ustadige danske sommervejr.

Foruden vores store sortiment af havemøbelsæt har vi en lang række produkter, der gør dine udendørsomgivelser endnu mere hyggelige og indbydende. Tag eksempelvis et kig på vores lækre parasoller, så du er sikret et skyggested i den bagende sol. Vi har også komfortable og flotte hynder til dit nye havesæt og et bredt udvalg af krukker.

Køb havemøbelsæt på tilbud hos ILVA

Find gode tilbud i vores tilbudsavis, der udkommer hver uge. Tilbuddene gælder, uanset om du handler online i vores webshop, eller om du handler i dit lokale ILVA-varehus. Se alle havemøbelsæt på tilbud netop nu. Hvis du kun har brug for ét enkelt møbel, kan du naturligvis købe både haveborde og havestole enkeltvist.

Som kunde hos ILVA er du garanteret en høj kvalitet til en lav pris – vi tilbyder nemlig alle kunder prismatch. Som kunde får du desuden gratis leveringsgaranti samt retur- og fortrydelsesret, uanset om du handler online eller i varehuset. Hvis du ønsker det, kan vi levere dit møbelsæt lige til døren – også når du handler i varehuset.