17varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 17 af 17

Skab skygge med en stor parasol

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af parasoller i mange forskellige former, farver (hvid, grå og sort) og diametre, så du kan finde en parasol, der passer nøjagtigt til dine behov. Vores største parasoller har en diameter på helt op til 330 cm – de er med andre ord store nok til, at du nemt kan få plads til et stort havemøbelsæt, hvor hele familien kan sidde sammen i skyggen.

Vores parasoller er opkaldt efter nogle af de bedste feriesteder i verden; Malaga, Torino og Singapore for blot at nævne nogle få stykker. Og det er netop varmen og den gode feriestemning fra disse byer, vi har forsøgt at genskabe med det æstetiske udtryk, som parasollerne udstråler. Du får med andre ord masser af feriestemning med i købet.

Der følger en tung parasolfod med de fleste af vores parasoller, så parasollen står godt fast i vinden. Men husk – for en sikkerheds skyld – at slå parasollen ned om natten i tilfælde af kraftigt blæsevejr. Hvis ikke, der følger en parasolfod med, fremgår det af produktbeskrivelsen, og du skal da købe foden separat. Vi leverer naturligvis både parasol og parasolfod lige til døren, for vi ved, at det er de færreste, der har plads til en 2,5 meter lang parasol i bilen.

Vælg den rigtige parasol

Vores sortiment omfatter både runde og firkantede parasoller med og uden vippefunktion. De firkantede parasoller minder om et solsegl, og da det er dem, der har det største overfladeareal, er det også dem, der giver mest skygge. Formen gør det desuden muligt at stille flere parasoller ved siden af hinanden og på den måde skabe et stort, sammenhængende skyggeareal.

Er du til et mere klassisk udseende, kan du med fordel vælge en af vores mange runde parasoller med snortræk. Parasollerne fås også med en smart vippefunktion. Denne funktion er især nyttig i aftentimerne, hvor du kan afskærme for den lavtgående aftensol – en mulighed du ikke har, hvis du køber en af de klassiske parasoller uden vippefunktion.

Køb parasoller på tilbud hos ILVA

Vi har ting til haven på tilbud hver uge til uhørt lave priser. Se alle denne uges tilbud i vores tilbudsavis, eller se en oversigt over parasoller på tilbud netop nu. Du kan gøre brug af tilbuddene i både webshoppen og dit lokale ILVA-varehus. Vi tilbyder leveringsgaranti, prismatch samt retur- og fortrydelsesret på alle vores produkter – uanset om du køber produkterne i vores varehus eller online.

Husk, at vi også sælger en lang række andet tilbehør til haven. Vores sortiment omfatter blandt andet havetilbehør, haveborde, havestole, krukker og meget mere. Det er kombinationen af disse haveting, der skaber et helstøbt indtryk og gør terrassen hyggelig, så du har lyst til at tilbringe mange timer under parasollen.