I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

14varer
- tilpasset efter:

Skab skygge med en stor parasol

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af parasoller i mange forskellige former, farver (hvid, grå og sort) og diametre, så du kan finde en parasol, der passer nøjagtigt til dine behov. Vores største parasoller har en diameter på helt op til 330 cm – de er med andre ord store nok til, at hele familien kan finde skygge under den, når I spiser frokost i havemøblerne.

I de fleste tilfælde, kan du vælge din favoritparasol med medfølgende fod, hvis du ikke i forvejen ejer sådan en. Parasollerne fra ILVA er fremstillet i kraftige og robuste materialer, så det er en god idé at vælge en tung parasolfod, hvis du gerne vil sikre dig, at parasollen står sikkert. Men husk alligevel for en sikkerheds skyld at slå parasollen ned, hvis det blæser kraftigt. Ellers risikerer du, at din nye parasol går i stykker. Hvis ikke, der følger en parasolfod med, fremgår det af produktbeskrivelsen, og du skal da købe foden separat.

Vælg den rigtige parasol

Vores sortiment omfatter parasoller i flere forskelllige farver og materialer, med og uden vippefunktion. Er du til det klassiske look, kan du med fordel vælge en af vores mange runde parasoller med snortræk. Parasollerne fås også med en smart vippefunktion. Denne funktion er især nyttig i aftentimerne, hvor du kan afskærme for den lavtgående aftensol – en mulighed du ikke har, hvis du køber en af de klassiske parasoller uden vippefunktion.

Du finder også en hængeparasol i vores sortiment. Denne type parasoller har den klare fordel, at den takket være sin facon kan give masser af skygge ved eksempelvis et havemøbelsæt, uden at det skal stå tæt på bordet og dermed være i vejen.

Køb parasoller på tilbud hos ILVA

Vi har ting til haven på tilbud hver uge til uhørt lave priser. Se alle denne uges tilbud i vores tilbudsavis, eller se en oversigt over parasoller på tilbud netop nu. Du kan gøre brug af tilbuddene i både webshoppen og dit lokale ILVA-varehus. Vi tilbyder prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret på alle vores produkter – uanset om du køber produkterne i vores varehus eller online.

Husk, at vi også sælger en lang række andet tilbehør til haven. Vores sortiment omfatter blandt andet havetilbehør, haveborde, havestole, krukker og meget mere. Det er kombinationen af disse haveting, der skaber et helstøbt indtryk og gør terrassen hyggelig, så du har lyst til at tilbringe mange timer under parasollen.