ILVA® Trend

ILVA Trend er vores bud på en kollektion til dig, der vil give de allernyeste tendenser en plads i dit hjem. Det er en kollektion, der hurtigt opfanger de internationale trends og hurtigt får produkterne ud på markedet.

Her til efteråret og vinteren lægger jeg som trendforsker og livsstilsekspert især mærke til farverne, som måske er den største trend lige nu. Den nordiske stil er under forandring. Enkelheden holder ved, men der skrues op for de stærke og markante farver – især de brændte nuancer med rødlige og gule toner, som går igen på både møbler og boligtilbehør”,fortæller Mads Arlien Søborg, som til dagligt er livsstilsekspert og Trendforsker og som er en fast sparringspartner, når der udformes ILVA Trend-kollektioner hos ILVA.

”Materialerne er blevet mere eksklusive. Derfor bør man give plads til marmor, velour og messing – og lad den store verden sætte sit præg på sin indretning i form af farvet glas, keramik og voluminøse møbler med bløde kurver” mener Mads Arlien Søborg.

Generelt for denne ILVA Trend-kollektion er det personlige udtryk en stærk tendens. Og med ILVA Trend kan man nemt gå på opdagelse i tidens største boligtrends og skabe sin helt egen, personlige indretningsstil.