Eventyrlig indretning af børneværelset

15. mar 2018

Sving tryllestaven og forvandl børneværelse til et magisk rum med plads til leg, hvor fantasien får frit løb. Vi har samlet vores bedste tips og inspiration til børneværelset.

Lad fantasien og kreativiteten blomstre
Børnenesværelset er et rum, hvor børnene kan lade fantasien og kreativiteten blomstre som en vigtig del af deres opvækst. Ting til børneværelset må dermed ikke undervurderes eller spares væk. Det er derfor vigtigt, at dit barn er omgivet af møbler, farver og genstande, der stimulerer til leg og læring modsvarende dit barns interesser. Og kunsten er at lade de mange farver, legetøj og hyggeting gå op i en højere enhed med opbevaring og funktionalitet.

Gør hver dag til en fest!
Når du har de grundlæggende elementer på plads i børneværelset, er det tid til at tilføje de små legende detaljer. Gør møblerne på børneværelset til en integreret del af legen med en rutsjebane fra øverste etage af køjesengen eller en lille hule. Det er bare en tand sjovere at sove i et prinsesseslot end i en helt almindelig seng.

Til de små børneværelser
Det er ikke alle, der er heldige at have et stort børneværelse. Uanset hvor stort rummet er, kan man dog aldrig få for meget opbevaringsplads. Hvad enten du skal indrette et værelse til et eller to børn, så er den klassiske køjeseng et sikkert hit. Dermed bliver der også plads til, at mormor eller en kammerat kan overnatte. Placer kasser og reoler i barnets øjenhøjde, så er legetøjet nemt at hive frem og lege med - og næsten lige så nemt at pakke væk igen!

Børnesenge til enhver størrelse

Sæt kulør på børneværelset med FLEXA

Børnemøbler for både de små og de store