Kurv
Kurv

Gør indretning af børneværelset til en leg

Har du svært ved at finde på hvordan, børneværelset skal se ud? Skal det både se godt ud for de voksne og samtidig inspirere børnene til leg? Med børneserien Magne kan du nemt kombinere begge dele. I uge 40 2020 afholder vi en konkurrence, hvor du kan vinde 10.000,- til Magne børnemøbler. Læs mere om konkurrencen her.

Mange muligheder for leg og udfoldelse

Magne giver mange muligheder for indretning af børneværelset. Med en børneseng oppe i højden kan børnene kravle op og ned ad stigen og lege mange forskellige lege. En dag er de måske piloter, en anden dag leger de Tarzan eller måske noget helt tredje.

Med et Magne skrivebord, som passer til sengens højde, kan det nemt køres ind under sengen, når det ikke bliver brugt. På den måde bliver der skabt mere gulvplads, hvor børnene kan udfolde sig. Tag skrivebordet ud, og børnene kan sidde og være kreative. De kan sidde og tegne fine tegninger til køleskabet, eller lægge perleplader, som du senere kan stryge og hænge op. Børneserien giver børnene god mulighed for at udfolde både deres kreativitet og fantasi.

Børneserien Magne er danskproduceret, og møblerne bliver produceret af træ fra godkendte og bæredygtige skove. Magne børneserien bliver også sikkerhedstestet, hvor møblerne bliver testet for stabilitet, styrke og sikkerhed. Du kan derfor roligt og med god samvittighed benytte dig af Magne børneserien.

Mere til børneværelset

Shop til

Børneværelset