Kurv
Kurv

Hjemme hos Camilla da Costa

Kom med hjem til Camilla, som er kvinden bag den inspirerende instagramprofil @camilla_da_costa, og se hvordan hun har indrettet børneværelset hjemme hos hende.

Hjemme hos Camilla  

Elias er blevet en stor dreng på 5 år og går i børnehave. Han ser rigtig meget op til sin storsøster Julie på 12 år og vil gerne de samme ting som hende så synes han nemlig, at han er en stor dreng:-) Dette har betydet at han bla. længe har efterspurgt en stor seng.....! Hans værelse på knap 6m2 er ikke særlig stort og med et par skrå vægge sætter det visse begrænsninger for indretning og størrelse af seng. FLEXA Play serien er en ny kollektion skabt af den dygtige designer Charlotte Høncke, som her lagt et nyt og moderne udtryk på FLEXA`S verden.

 

Slip fantasien løs! 

Mix på kryds og tværs. Legen med farver og former danner baggrund for udviklingen af møbelserien FLEXA Play. Du skal have mulighed for at være legesyg i dit valg af farver og kreativ i din måde at sammensætte møblerne på. Kun fantasien sætter grænser.
FLEXA Play møblerne er lavet i det smukkeste asketræ i kombination med 4 fine pastelfarver mintgrøn, rosa, gul og hvid, der kan kombineres på kryds og tværs, hvilket giver møblerne et moderne udtryk. De malede fødder på seng, bord og skamler er et nyt og moderne design der tilfører en lethed til møblerne. Med andre ord er FLEXA Play en living kollektion, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Man kan finde den fine FLEXA Play kollektion i ILVA.

Neutral farveskala

Jeg har valgt FLEXA Play sengen i hvid pga. af størrelsen på værelset. Den tilfører rummet et enkelt og let udtryk. Værelset er holdt i hvide, blå, grå og natur nuancer, for at skabe et roligt og hyggeligt rum. Elias har selv være med til at male og indrette hans værelse, en rigtig god og hyggelig måde at være sammen på og så er alle glade:-)

Skrevet af Camilla