Kurv
Kurv

Indret børneværelset med nordisk og farverigt design

Gør indretningen til en leg

Sammen med den anerkendte møbeldesigner Charlotte Høncke, har FLEXA designet FLEXA  Play, som sætter farver på hverdagen i et minimalistisk og skandinavisk udtryk, hvor farver, materialer og design appellerer til forældre og børn på samme tid! FLEXA Play er mere end kun møbler til børneværelset – det er en living kollektion, som vil passe naturligt ind i det moderne hjem. Når barnet vokser fra møblerne, kan bordet bruges som smart sofabord, og de små fine taburetter kan forvandles til sengeborde eller flotte farveklatter i boligindretningen. FLEXA Play forener funktionalitet og smukt design på en legesyg måde.

 

Mix på kryds og tværs


Fantasier får frit løb, fortællinger får sin begyndelse og kreativitet udfoldes! Børneværelset skal være en fest at indrette. Det er her, at identitet skabes og timer bruges på barnlig leg eller ungdommelige tanker. 
Legen med farver og former er baggrunden for udviklingen af møbelserien FLEXA Play. Du skal have mulighed for at være legesyg i dit valg af farver og kreativ i din måde at sammensætte møblerne på - her er ingen regler, det er kun fantasien, der sætter grænser! FLEXA Play møblerne er lavet i det smukkeste asketræ i kombination med 4 fine pastelfarver mintgrøn, rosa, gul og hvid, der kan kombineres på kryds og tværs, hvilket giver møblerne et moderne og legende touch.